Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Inhoudsopgave

Ken je het gevoel, je komt terug van een prachtige reis en wil eigenlijk zo snel mogelijk een fotoboek maken om de herinneringen van die reis voorgoed vast te leggen. Het enige probleem is dat je bij aankomst in Nederland het meteen weer druk hebt omdat je moet wassen, werken en moet afspreken met vrienden die je een tijdje niet hebt gezien. Het maken van zo’n boek komt er daarom even niet van en van uitstel komt afstel. Ik heb hiervoor de perfecte oplossing: plaats je mooiste foto’s op een Instawall. 

Deze te gekke persoonlijke muurdecoratie kun je in verschillende formaten en materialen krijgen. Wij hebben zelf gekozen voor de medium Aluminum versie waarop je 25 foto’s van 60 x 60 cm kunt plaatsen. 

Het selecteren van je mooiste reisfoto’s 

Probeer eerst jezelf de vraag te stellen: welk thema ga ik kiezen? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om 1 speciale reis uit te lichten of om meerdere reizen te combineren. Ik heb zelf gekozen om meerdere reizen te combineren en geen persoonlijke foto’s te kiezen waar ik zelf op sta. Na het uitzoeken en selecteren van je mooiste reisfoto’s kun je gaan beginnen. 

Handige online tool

Bij het maken van je eigen Instawall kun je via de website een tool gebruiken waarmee je eenvoudig je foto’s kunt plaatsen op de gewenste Instawall. Ik denk persoonlijk dat dit nog het lastigste is, waar plaats ik welke foto? Ik heb zelf erg gekeken naar de kleuren en het contrast van de foto’s. Ik wilde geen drukke foto’s naast elkaar en dat bepaalde kleuren niet dicht bij elkaar staan. Natuurlijk is dit erg persoonlijk en dat is ook het voordeel dat je dit helemaal zelf kunt bepalen. 

Mijn Instawall aan de muur 

Deze week werd mijn Instawall bezorgd. Zo blij als een kind maakte ik de verpakking open en met veel enthousiaste bewonderde ik mijn reisherinneringen. Wat is dit gaaf zeg! En wat een mooie kwaliteit! Het enige wat ik nu nog moest bedenken is de plek waar ik hem ga hangen. Maar ook daar ben ik uitgekomen. Zie hier het resultaat!

Maak je eigen Instawall!
Liefde voor Reizen Instawall

Een eigen Instawall maken? 

Ben jij na het lezen van mijn blog ook enthousiast geworden? Maak dan nu eenvoudig je eigen Instawall

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis