Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Gepubliceerd: 05 sep 2016 | Foto: Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Ken je het gevoel, je komt terug van een prachtige reis en wil eigenlijk zo snel mogelijk een fotoboek maken om de herinneringen van die reis voorgoed vast te leggen. Het enige probleem is dat je bij aankomst in Nederland het meteen weer druk hebt omdat je moet wassen, werken en moet afspreken met vrienden die je een tijdje niet hebt gezien. Het maken van zo’n boek komt er daarom even niet van en van uitstel komt afstel. Ik heb hiervoor de perfecte oplossing: plaats je mooiste foto’s op een Instawall. 

Deze te gekke persoonlijke muurdecoratie kun je in verschillende formaten en materialen krijgen. Wij hebben zelf gekozen voor de medium Aluminum versie waarop je 25 foto’s van 60 x 60 cm kunt plaatsen. 

Het selecteren van je mooiste reisfoto’s 

Probeer eerst jezelf de vraag te stellen: welk thema ga ik kiezen? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om 1 speciale reis uit te lichten of om meerdere reizen te combineren. Ik heb zelf gekozen om meerdere reizen te combineren en geen persoonlijke foto’s te kiezen waar ik zelf op sta. Na het uitzoeken en selecteren van je mooiste reisfoto’s kun je gaan beginnen. 

Handige online tool

Bij het maken van je eigen Instawall kun je via de website een tool gebruiken waarmee je eenvoudig je foto’s kunt plaatsen op de gewenste Instawall. Ik denk persoonlijk dat dit nog het lastigste is, waar plaats ik welke foto? Ik heb zelf erg gekeken naar de kleuren en het contrast van de foto’s. Ik wilde geen drukke foto’s naast elkaar en dat bepaalde kleuren niet dicht bij elkaar staan. Natuurlijk is dit erg persoonlijk en dat is ook het voordeel dat je dit helemaal zelf kunt bepalen. 

Mijn Instawall aan de muur 

Deze week werd mijn Instawall bezorgd. Zo blij als een kind maakte ik de verpakking open en met veel enthousiaste bewonderde ik mijn reisherinneringen. Wat is dit gaaf zeg! En wat een mooie kwaliteit! Het enige wat ik nu nog moest bedenken is de plek waar ik hem ga hangen. Maar ook daar ben ik uitgekomen. Zie hier het resultaat!

Maak je eigen Instawall!

Liefde voor Reizen Instawall

Een eigen Instawall maken? 

Ben jij na het lezen van mijn blog ook enthousiast geworden? Maak dan nu eenvoudig je eigen Instawall

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy