Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Gepubliceerd: 05 sep 2016 | Foto: Plaats jouw reisherinneringen op een Instawall

Ken je het gevoel, je komt terug van een prachtige reis en wil eigenlijk zo snel mogelijk een fotoboek maken om de herinneringen van die reis voorgoed vast te leggen. Het enige probleem is dat je bij aankomst in Nederland het meteen weer druk hebt omdat je moet wassen, werken en moet afspreken met vrienden die je een tijdje niet hebt gezien. Het maken van zo’n boek komt er daarom even niet van en van uitstel komt afstel. Ik heb hiervoor de perfecte oplossing: plaats je mooiste foto’s op een Instawall. 

Deze te gekke persoonlijke muurdecoratie kun je in verschillende formaten en materialen krijgen. Wij hebben zelf gekozen voor de medium Aluminum versie waarop je 25 foto’s van 60 x 60 cm kunt plaatsen. 

Het selecteren van je mooiste reisfoto’s 

Probeer eerst jezelf de vraag te stellen: welk thema ga ik kiezen? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om 1 speciale reis uit te lichten of om meerdere reizen te combineren. Ik heb zelf gekozen om meerdere reizen te combineren en geen persoonlijke foto’s te kiezen waar ik zelf op sta. Na het uitzoeken en selecteren van je mooiste reisfoto’s kun je gaan beginnen. 

Handige online tool

Bij het maken van je eigen Instawall kun je via de website een tool gebruiken waarmee je eenvoudig je foto’s kunt plaatsen op de gewenste Instawall. Ik denk persoonlijk dat dit nog het lastigste is, waar plaats ik welke foto? Ik heb zelf erg gekeken naar de kleuren en het contrast van de foto’s. Ik wilde geen drukke foto’s naast elkaar en dat bepaalde kleuren niet dicht bij elkaar staan. Natuurlijk is dit erg persoonlijk en dat is ook het voordeel dat je dit helemaal zelf kunt bepalen. 

Mijn Instawall aan de muur 

Deze week werd mijn Instawall bezorgd. Zo blij als een kind maakte ik de verpakking open en met veel enthousiaste bewonderde ik mijn reisherinneringen. Wat is dit gaaf zeg! En wat een mooie kwaliteit! Het enige wat ik nu nog moest bedenken is de plek waar ik hem ga hangen. Maar ook daar ben ik uitgekomen. Zie hier het resultaat!

Maak je eigen Instawall!

Liefde voor Reizen Instawall

Een eigen Instawall maken? 

Ben jij na het lezen van mijn blog ook enthousiast geworden? Maak dan nu eenvoudig je eigen Instawall

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Leuke events om te bezoeken tijdens je bezoek aan Nice

Aan de Côte d'Azur schittert het mooie Nice. Een sfeervolle stad in het zuiden van het zonnige Frankrijk dat een ontspannen...

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx