Wist je dat… – 5 feitjes over Liefde Voor Reizen

Ons reporters team elkaar in Indonesië hebben ontmoet 

Tijdens een rondreis in Indonesië hebben onze reporters Bert, Marloes en Jesper elkaar ontmoet. Na jaren contact te hebben gehouden via Facebook, kwamen ze in september 2014 tot het besluit om met elkaar (samen met Martin) de reisblog Liefde voor Reizen te starten. Nu honderden reisberichten verder hebben ze de smaak te pakken en zijn ze er bijna dagelijks mee bezig. 

Wij deze maand in het Carlton Magazine staan

Reporters Marloes en Jesper zijn vorige maand geïnterviewd in Utrecht voor het Carlton Magazine. Deze maand is het magazine in verschillende landen te vinden in de hotelkamers van Carlton. Dus mocht je toevallig een kamer hebben geboekt in een Carlton Hotel dan is de kans groot dat je het interview van Marloes & Jesper kunt lezen. 

Wij bezig zijn met de opnames van Reistelevisie

Voor ons videoplatform Reistelevisie zijn we druk bezig met het de opnames. In zowel binnen- als buitenland leggen wij de mooiste beelden vast en verwerken deze tot inspirerende reisitems. In binnenland zijn wij te zien in o.a. Utrecht, Rotterdam, Leeuwarden en Arnhem. In het buitenland gaan wij op pad in o.a. Zweden en Australië. 

Je nog steeds je eigen shortstory kunt schrijven

Wij vinden samenwerken te gek en lichten daarom ook graag andere reisbloggers uit. Samen bereik je nou eenmaal meer. Wij hebben daarom het reisitem ‘Shortstory’ in het leven geroepen om reisbloggers de kans te geven zichzelf door middel van een klein reisverhaaltje te promoten. Heb jij een leuk, spannend of misschien wel heftig reisverhaal. Schrijf dan nu een shortstory!

Je nog heel veel leuke dingen kunt verwachten van ons 

Dit jaar gaan reporters Bert en Marloes nogmaals naar Zweden en overnachten dan op een zeer unieke locatie (lees: in een boomhut). Deze speciale plek gaan zij grondig uitlichten en natuurlijk ook de omgeving zelf. Wat voor activiteiten ze gaan doen is nog niet bekend, blijf daarvoor ons reporters team goed volgen!

 

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *