Vorstelijk betaald krijgen voor een rondreis door Europa. Wie wil?

Vorstelijk betaald krijgen voor een rondreis door Europa. Wie wil

Ontdek de mooiste Europese plekken en wordt hiervoor betaald!


Betaald krijgen voor het bezoeken van de mooiste plekken van Europa, het klinkt té mooi om waar te zijn, toch is het echt zo. Het bedrijf Busabout, dat hop-on hop-off reizen organiseert, is namelijk op zoek naar maar liefst 4 mensen die dat willen doen. 

The Ultimate Travel Squad 

Busabout is op zoek naar 4 reisliefhebbers die samen the ‘Ultimate Travel Squad zal vormen. Ze zoeken namelijk een Instagrammer die dromerige foto’s kan maken, een blogger die alles perfect met ‘de pen’ weet te beschrijven, een Youtuber die voor boeiende videoverhalen gaat zorgen en een Snapchatter of Instagrammer die alle onvergetelijke momenten perfect kan delen in stories. 

Het programma 

Als dream-travelteam ga je vervolgens 3 maanden een hop-on-hop-offtour maken, waarbij de vetste dingen op het programma staan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een indrukwekkende zeiltocht langs de Adriatische kust of een te gekke skitocht bij de Zwitserse Alpen. Ook bekende plekken zoals Rome, Londen en Barcelona worden niet overgeslagen. Dit klinkt te gek, vind je niet?

Enthousiast geworden? 

Ben je enthousiast geworden, dan is het mogelijk om jezelf aan te melden. Ook is het mogelijk om je als groep aan te melden, zolang jullie allemaal maar op een andere functie solliciteren, boven de 18 jaar zijn en beschikken over een paspoort. 

Aanmelden maar

Na het aanmelden zit er nog maar één ding op: wachten op de uitslag. Hoe gaaf is dat, betaald door Europa reizen mét (nieuwe) vrienden?! Enthousiast geworden?  Aanmelden maar! Meer van zulke toffe droomvacatures zien? Volg ons bloggers team dan hier op Facebook!

 

Reis je liever zelf door Europa (wat we kunnen begrijpen), dan kun je ook zelf een leuk programma samenstellen. Je vliegt al binnen Europa vanaf 25 euro. Of bekijk deze mooie vakantiedeals!

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.