De hoogste filmzaal van Nederland komt eraan! Help jij mee?

Gepubliceerd: 29 jun 2018 | Foto: Hoogste filmzaal van Nederland

Wie kent hem niet, die 97 meter lange Martinitoren, die al eeuwen lang boven de mooie stad Groningen uitkomt. Na al die jaren is het nu toch echt tijd om de toren te gaan restylen. Niet zomaar een restyling, maar eentje waarmee de stad de Martinitoren nog meer op de kaart wil gaan zetten. Helemaal bovenin in toren willen ze namelijk de hoogste filmzaal van Nederland gaan realiseren. De toren wordt zo ingericht, dat de bezoeker straks een indrukwekkende experience binnentreedt dat het verhaal van de toren vertelt. Hoe vet is dat? 

De Martinitoren herboren

Dat de Martinitoren herboren zal worden, is een feit. En het mooie is dat ook jij je steentje kunt bijdragen. Eén van de meest spectaculaire onderdelen (de op 45 meter hoge filmzaal) van de restyling gaan ze namelijk financieren door middel van crowdfunding. Vanaf 27 juni 2018 is er 4 weken de tijd om met elkaar €50.000,- op te halen.

Zie jij jezelf al, zittend in reusachtige banken, kijkend naar een indrukwekkend panoramascherm met daarop de roemruchte geschiedenis van de Martinitoren? Wij als reporters zijn nu al reuzen benieuwd en kunnen niet wachten tot dit project klaar is en wij richting Groningen kunnen gaan. Want, er gaat niets boven Groningen 😉

Video over dit project

Doneren? 

Ben jij ook helemaal enthousiast over dit Groningse project? En wil je graag jouw steentje bijdragen. Doneer dan nu via de speciale crowdfunding pagina. Op de website lees je ook meer informatie over de restyling van de Martinitoren in Groningen. 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Reisfotografie: de mooiste reisfoto’s uitgelicht in onze gallery!

Liefde voor reisfotografie? Vanaf vandaag hebben wij onze website uitgebreid met een fotogallery waarin wij onze mooiste reisfoto's plaatsen. De...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy