Martinitoren - Hoogste filmzaal van Nederland

De hoogste filmzaal van Nederland komt eraan! Help jij mee?


29 jun 2018 | Reisnieuws
Foto: Hoogste filmzaal van Nederland

Wie kent hem niet, die 97 meter lange Martinitoren, die al eeuwen lang boven de mooie stad Groningen uitkomt. Na al die jaren is het nu toch echt tijd om de toren te gaan restylen. Niet zomaar een restyling, maar eentje waarmee de stad de Martinitoren nog meer op de kaart wil gaan zetten. Helemaal bovenin in toren willen ze namelijk de hoogste filmzaal van Nederland gaan realiseren. De toren wordt zo ingericht, dat de bezoeker straks een indrukwekkende experience binnentreedt dat het verhaal van de toren vertelt. Hoe vet is dat? 

De Martinitoren herboren

Dat de Martinitoren herboren zal worden, is een feit. En het mooie is dat ook jij je steentje kunt bijdragen. Eén van de meest spectaculaire onderdelen (de op 45 meter hoge filmzaal) van de restyling gaan ze namelijk financieren door middel van crowdfunding. Vanaf 27 juni 2018 is er 4 weken de tijd om met elkaar €50.000,- op te halen.

Zie jij jezelf al, zittend in reusachtige banken, kijkend naar een indrukwekkend panoramascherm met daarop de roemruchte geschiedenis van de Martinitoren? Wij als reporters zijn nu al reuzen benieuwd en kunnen niet wachten tot dit project klaar is en wij richting Groningen kunnen gaan. Want, er gaat niets boven Groningen 😉

Video over dit project

Doneren? 

Ben jij ook helemaal enthousiast over dit Groningse project? En wil je graag jouw steentje bijdragen. Doneer dan nu via de speciale crowdfunding pagina. Op de website lees je ook meer informatie over de restyling van de Martinitoren in Groningen. 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *