Hop-on Hop-off bus vanaf 10 juli ook in Rotterdam

Vanaf 10 juli krijgt Rotterdam net als alle grote toeristensteden in de wereld een hop-on hop-off bus. Jaarlijks springen vele toeristen wereldwijd in zo’n karakteristieke rode dubbeldekker om op een leuke manier en in korte tijd een stad te ontdekken. De bus zal in Rotterdam bij verschillende hotspots stoppen zoals de Euromast, Markthal en Centraal Station.

De onderneming zelf was een lastige klus om te beginnen, zo ontdekten de vijf partijen die aan de slag gingen met het idee. De overheid zag de hop-on hop-off bus meer als openbaar vervoer vanwege het stoppen bij de vele vaste haltes. De dubbeldekker zal niet zoals in andere wereldsteden met een open dak rijden, dit is te gevaarlijk vanwege de tramlijnen.

De bussen gaan één keer per uur of half uur rijden. Een kaartje dat 24 uur geldt, kost 17 euro voor volwassenen en 8,50 euro voor kinderen.

Meer informatie over de Hop-on Hop-off bus van Rotterdam?

Kijk dan op de website van Rotterdam.info

 

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?