In 30 minuten reizen van San Francisco naar Los Angeles

Hyperloop - Transportsysteem

Hyperloop - Transportsysteem

Volgens het bedrijf Hyperloop Transportation Technologies (HTT) is het eind 2018 mogelijk om razendsnel met de Hyperloop te kunnen reizen. HTT ontwikkelt momenteel dit transportsysteem waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om in 30 minuten van San Francisco naar Los Angeles te reizen. De Hyperloop zou snelheden aankunnen van 1200 km/u. Er wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt aan dit transportsysteem waard00r de bouw van het eerste Hyperloop-traject is nu echt nabij is.  

Het bedrijf wat dit transportsysteem ontwikkelt heeft bouwvergunningen aangevraagd in het Californische Quay Valley. Dit moet een traject worden van 8 km en is de eerste hyperloop en geen testtrack. 

Wij zijn erg benieuwd wat deze ontwikkeling voor de rest van wereld gaat betekenen en kunnen niet wachten! 🙂

Voor meer informatie over dit project verwijzen wij naar website van RTL Nieuws

 

Foto: ANP

TAGS:
Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?