Met deze VR-bril op hoef je nooit meer op vakantie

Gepubliceerd: 23 nov 2016 | Foto: Met deze bril op hoef je nooit meer op vakantie

Met deze VR-bril hoef je nooit meer op vakantie. Nooit meer op vakantie, dit klinkt voor ons echt als een flinke straf. Toch zijn er natuurlijk mensen die niet graag reizen, maar in hun hart eigenlijk wel graag de wereld willen zien. Google heeft hiervoor nu een mooie oplossing. Google heeft namelijk een app ontwikkeld waarmee je steden levensecht kunt bekijken. Met deze nieuwste technieken kun je helemaal zelf kiezen boven welk werelddeel je wil vliegen. Lijkt jou dit wat? Laat je reactie achter over deze VR-bril op deze pagina! 

Vliegen boven de Grand Canyon

Vlieg boven de Mount Everest of bekijk de diepe kloof van de Grand Canyon. Er is alleen 1 nadeel; het programma werkt voorlopig alleen op een HTC Vive VR-bril. Gelukkig meldt techsite Tweakers dat de Virtual Reality app van Google volgend jaar wel op meerdere apparaten zal verschijnen. Zou jij hem gebruiken? Of reis je toch liever in het echt? 

Bekijk de VR-bril van Google

Toch liever echt reizen?

Laat je dan inspireren door onze reizende reporters. Lees hier hun reisverhalen!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy