Reporters Marloes & Jesper van Liefde voor Reizen werden geinterviewd voor het Carlton Hotel Collection Magazine!

Interview Marloes & Jesper in Carlton Hotel Collection Magazine

Gepubliceerd: 14 jul 2016 | Foto: Reporters Marloes & Jesper van Liefde voor Reizen werden geinterviewd voor het Carlton Hotel Collection Magazine!

Afgelopen mei zijn onze reporters Marloes & Jesper geïnterviewd voor het Carlton Hotel Collection Magazine. In het zonnetje, op het terras bij Café Olivier in Utrecht vertelden beide bloggers over hun ervaringen betreft het bloggen op Liefde Voor Reizen en vloggen op Reistelevisie.nl

Marloes & Jesper vertellen in het interview o.a. welke reizen het meeste indruk hebben gemaakt en waar zij op letten tijdens het fotograferen en het vloggen. Een kroon op hun werk, dat kun je wel zeggen. Het is een leuk en vooral enthousiast interview geworden waar wij natuurlijk ook erg trots op zijn. 

Lees het interview in het Carlton Hotel Collection Magazine

 

liefde-voor-reizen-in-carlton-hotel-collection-magazine-page1

 

liefde-voor-reizen-in-carlton-hotel-collection-magazine-page2

 

Bekijk ook onze speciale mediapagina!

 

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy