Londen bezig met hoogste glijbaan ter wereld

Gepubliceerd: 02 jun 2016 | Foto: Grootste glijbaan ter wereld

Houd jij van glijbanen en kunnen ze jou niet spectaculair genoeg zijn? Dan kan jij je hart niet op en dan kan jij binnenkort in Londen van een hoogte van 80 meter naar beneden glijden.

Op het moment zijn ze in Londen druk bezig om de ArcelorMittal Orbit toren van de Olympische Spelen van 2012, om te bouwen tot een glijbaan. Momenteel kan je de toren al in, deze staat in het Olympisch Park. Als je mazzel heb kan je 30 kilometer over Londen uitkijken. 

Hoe snel zal de glijbaan dan gaan? Je zal naar verwachting 6 meter per seconde naar beneden roetsjen en je zal een totale rit duur hebben van 40 seconde.

Ga jij deze glijbaan in de toekomst af? 

 

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Een droom: werken en reizen in het buitenland!

Werken in het buitenland en tegelijkertijd reizen, dat klinkt toch als de perfecte combinatie? Je ontdekt de wereld, leert nieuwe...

Maak het gezellig thuis: creëer je eigen vakantieparadijsje!

Als we zelf niet op vakantie kunnen, waarom halen we de vakantie dan niet naar ons toe? Geef je tuin,...

Ontembare reislust? 6 leuke dingen om te doen in quarantaine-tijd!

Ondertussen zitten we al een maand in quarantaine en ligt ook de reiswereld al een aantal weken helemaal plat. Om...

Disgusting Food Museum: museum voor walgelijk eten opent in Zweden

Let op: dit bericht is alleen voor mensen met een sterke maag. Op culinair gebied is er op de wereld...

Overnachten in ’s werelds eerste bierhotel in Schotland

Hou jij van bier en drink je ook graag een biertje op je hotelkamer? Dan hebben wij het ideale hotel...

5 dingen die je het meest waardeert als je thuiskomt

Reizen is natuurlijk fantastisch, je ontdekt te gekke plekken en ontmoet de leukste mensen. Toch is het thuiskomen ook altijd...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy