Een nieuwe Experience voor het ontdekken van mooie plekken op de wereld

Liefde voor Reizen - Experience
Liefde voor Reizen - Experience | / Reisnieuws

Vind jij ook niet dat de dagen voorbij vliegen? Waar blijft de tijd? Ik heb precies hetzelfde, de weken vliegen voorbij en ik heb zoveel op mijn to-do list staan. Allemaal nieuwe ideeën die voornamelijk betrekking hebben op reisblog Liefde voor Reizen. Gelukkig had ik deze week even wat tijd om een nieuw idee uit te werken.

Experience 

Aangezien we het als mens steeds drukker hebben (tenminste, dat gevoel hebben we) nemen we ook steeds minder de tijd om even iets goed door te lezen. Lange blogs worden daarom ook vaak geskipt aangezien het teveel tijd inneemt, zonde eigenlijk, want ze staan 9 van de 10 keer wel vol met leuke reistips.

Athene Experience

Athene Experience

De voorpret van een reis 

De afgelopen weken ontstond het idee om voor deze groep reizigers aparte pagina’s te ontwikkelen, waarmee je in een paar minuten een goed beeld krijg van een stad of omgeving. Door middel van korte reistips, sfeerfoto’s en sfeervideo’s ontdek je nieuwe plekken. Handig om te raadplegen voordat je op trip gaat. Klik op de sfeerfoto’s en ontdek leuke bezienswaardigheden of droom even weg bij mooie reisvideo’s. Het mooie aan Liefde voor Reizen Experience is dat de pagina’s altijd uitgebreid kunnen worden en dat reizigers een totaal andere beleving ervaren. De voorpret zeg maar, en die is zeker belangrijk. 

Valencia Experience

Valencia Experience

Uitbreiding 

Op dit moment kunnen reizigers al genieten van Deventer, Valencia, Boedapest en Athene. De komende weken komen hier Sardinië, Bergen op Zoom en Dublin bij. Houd onze website daarom goed in de gaten. Wij wensen iedereen alvast een fijne reis. 


Dit vind je misschien ook leuk:

reporter Jesper
Deze blog is geschreven door:
Hallo ik ben reporter Jesper, 29 jaar, woonachtig in Deventer en gek op reizen. Het van huis zijn en verrast worden door andere culturen spreekt mij erg aan. Ik ben een echte stadsjongen en ga daarom ook graag naar de mooiste wereldsteden. Hoe gevarieerder een stad is hoe meer ik mij thuis voel. Via Liefde voor Reizen wil ik jullie graag op de hoogte houden van de leukste en mooiste plekken op de wereld.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *