Een nieuwe Experience voor het ontdekken van mooie plekken op de wereld


11 apr 2018 | Reisnieuws
Foto: Liefde voor Reizen - Experience

Vind jij ook niet dat de dagen voorbij vliegen? Waar blijft de tijd? Ik heb precies hetzelfde, de weken vliegen voorbij en ik heb zoveel op mijn to-do list staan. Allemaal nieuwe ideeën die voornamelijk betrekking hebben op reisblog Liefde voor Reizen. Gelukkig had ik deze week even wat tijd om een nieuw idee uit te werken.

Experience 

Aangezien we het als mens steeds drukker hebben (tenminste, dat gevoel hebben we) nemen we ook steeds minder de tijd om even iets goed door te lezen. Lange blogs worden daarom ook vaak geskipt aangezien het teveel tijd inneemt, zonde eigenlijk, want ze staan 9 van de 10 keer wel vol met leuke reistips.

Athene Experience

Athene Experience

De voorpret van een reis 

De afgelopen weken ontstond het idee om voor deze groep reizigers aparte pagina’s te ontwikkelen, waarmee je in een paar minuten een goed beeld krijg van een stad of omgeving. Door middel van korte reistips, sfeerfoto’s en sfeervideo’s ontdek je nieuwe plekken. Handig om te raadplegen voordat je op trip gaat. Klik op de sfeerfoto’s en ontdek leuke bezienswaardigheden of droom even weg bij mooie reisvideo’s. Het mooie aan Liefde voor Reizen Experience is dat de pagina’s altijd uitgebreid kunnen worden en dat reizigers een totaal andere beleving ervaren. De voorpret zeg maar, en die is zeker belangrijk. 

Valencia Experience

Valencia Experience

Uitbreiding 

Op dit moment kunnen reizigers al genieten van Deventer, Valencia, Boedapest en Athene. De komende weken komen hier Sardinië, Bergen op Zoom en Dublin bij. Houd onze website daarom goed in de gaten. Wij wensen iedereen alvast een fijne reis. 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

2 reacties

  • Claudi schreef:

    Helemaal gelijk heb je, Jesper. Gelukkig zijn er nog enkelen (waaronder ik) die zulke blogs op prijs stellen. Vanaf mijn eerste reis, welliswaar vlak in Europa, ben ik er vol van. Keep up the good work 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *