Een nieuwe Experience voor het ontdekken van mooie plekken op de wereld

Gepubliceerd: 11 apr 2018 | Foto: Liefde voor Reizen - Experience

Vind jij ook niet dat de dagen voorbij vliegen? Waar blijft de tijd? Ik heb precies hetzelfde, de weken vliegen voorbij en ik heb zoveel op mijn to-do list staan. Allemaal nieuwe ideeën die voornamelijk betrekking hebben op reisblog Liefde voor Reizen. Gelukkig had ik deze week even wat tijd om een nieuw idee uit te werken.

Experience 

Aangezien we het als mens steeds drukker hebben (tenminste, dat gevoel hebben we) nemen we ook steeds minder de tijd om even iets goed door te lezen. Lange blogs worden daarom ook vaak geskipt aangezien het teveel tijd inneemt, zonde eigenlijk, want ze staan 9 van de 10 keer wel vol met leuke reistips.

Athene Experience

Athene Experience

De voorpret van een reis 

De afgelopen weken ontstond het idee om voor deze groep reizigers aparte pagina’s te ontwikkelen, waarmee je in een paar minuten een goed beeld krijg van een stad of omgeving. Door middel van korte reistips, sfeerfoto’s en sfeervideo’s ontdek je nieuwe plekken. Handig om te raadplegen voordat je op trip gaat. Klik op de sfeerfoto’s en ontdek leuke bezienswaardigheden of droom even weg bij mooie reisvideo’s. Het mooie aan Liefde voor Reizen Experience is dat de pagina’s altijd uitgebreid kunnen worden en dat reizigers een totaal andere beleving ervaren. De voorpret zeg maar, en die is zeker belangrijk. 

Valencia Experience

Valencia Experience

Uitbreiding 

Op dit moment kunnen reizigers al genieten van Deventer, Valencia, Boedapest en Athene. De komende weken komen hier Sardinië, Bergen op Zoom en Dublin bij. Houd onze website daarom goed in de gaten. Wij wensen iedereen alvast een fijne reis. 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy