Naaktrestaurant opent in Londen

Naaktrestaurant opent in Londen

Naaktrestaurant opent in Londen

Deze zomer kun je wel op een hele bijzondere manier dineren in Londen. The Bunyadi, een pop-up restaurant, is niet zomaar een restaurant, je kunt er namelijk naakt dineren. Het pop-up restaurant gaat drie maanden open en ligt in het centrum van de stad.

Naast het naaktgedeelte in het restaurant, zal er ook een ruimte beschikbaar zijn voor mensen die liever in kleding dineren. De mensen die naakt gaan dineren kunnen hun telefoon achterlaten in een kluisje, meldt The Standard.

Naast de gasten zullen ook de crewleden naakt rondlopen in het restaurant. Natuurlijk heeft het keukenpersoneel wel kleding aan. In de ruimte in eetgelegenheid voor 42 personen. Volgens de website is er momenteel een wachtlijst van 4.700 mensen.

Is het wat voor jou, dit naaktrestaurant?

Geef je mening! 😉

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?