Anne Treur blogt over haar Liefde Voor Europa!

Nieuwe gastreporter! Anne deelt haar Liefde voor Europa!


15 feb 2016 |
Foto: Anne Treur blogt over haar Liefde Voor Europa!

Met veel enthousiasme kunnen wij melden dat wij het team uitbreiden met een nieuwe gastreporter. Maak kennis met Anne Treur! Anne deelt voortaan haar liefde voor Europa met jou. 

Even voorstellen

Beste reisliefhebbers van ‘Liefde voor Reizen’, ik ben Anne Treur, 33 jaar en woon in Hoofddorp. Reizen is mijn favoriete tijdsbesteding; ik werk fulltime als directiesecretaresse, maar al mijn verlofdagen gaan op aan leuke trips binnen Europa! Ierland is daarin mijn favoriete bestemming, maar ook andere Europese bestemmingen bezoek ik graag! Ik vind veel aspecten van het reizen leuk: een zware wandeltocht op een verlaten eiland in Ierland is fantastisch maar ik kan evengoed genieten van een dag slenteren door de straatjes en steegjes van Rome of van een relaxte boottrip vanaf een zonnig Grieks eiland! 

Naast mijn artikelen op Liefde voor Reizen houd ik een blog bij over Ierland (Ditisierland.nl) en blog ik verder nog op mijn persoonlijke (reis)blog: Ditisanne.nl. Het is fantastisch om te schrijven over alle prachtige bestemmingen die ik bezocht heb en om anderen enthousiast te maken voor reizen! Zo kan ik drie hobby’s (schrijven, fotografie en reizen) combineren en dat maakt reisbloggen zo ontzettend leuk!

Anne’s reisblogs worden geplaatst onder reisverhalen -> Liefde voor Europa!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *