OPROEP: Reismaatje gezocht

Gepubliceerd: 16 nov 2016 | Foto: Reismaatje gezocht!

Reismaatje gezocht – Naast het bloggen en mensen inspireren vinden wij het ook tof om reizigers te kunnen helpen. Vandaag willen wij graag een leuke oproep plaatsen van een reiziger die een reismaatje zoekt. Voel jij je na het lezen van deze oproep aangesproken of ken jij iemand die precies aan dit profiel voldoet, contact ons dan snel! 

Leonie (37 jaar) zoekt reismaatje:

Werk: werkt in de gezondheidszorg
Reisperiode voorkeur: september (liefst na de zomervakantie)
Reistijd: Bij grote reizen maximaal 4 weken
Leuke info: 3 maanden naar Uganda geweest voor vrijwilligerswerk
Zoekt: reismaatje m/v tussen de 30 en 40 jaar.

Meer over Leonie: 
De reizen die ik heb gemaakt zijn vaak een combinatie van actief, natuur, locals en rust. Ik ga graag van de gedane paden af om zo echt wat van het land en cultuur te zien. De reizen die ik heb gemaakt zijn vaak een combinatie van actief, natuur, locals en rust. Ik heb zoal de landen Namibië, Botswana, Zambia, Zuid-Afrika, Madagascar ( met 2 collega’s) mogen zien op een actieve en ontspannen manier. Thailand en Laos op een soortgelijke manier. Echter dit alles in een groepsreis, maar merk toch dat dit vaak net te duur is en je net niet stopt waar je zou willen.  Herkenbaar?

Ben jij het perfecte reismaatje? 

Lijkt jou het leuk om samen met Leonie een reis te maken? Neem dan contact met ons op!

Zoek jij ook een reismaatje? Plaat je oproep:

Speciaal voor dit item hebben wij een aparte (Reismaatje Gezocht!) Facebook groep aan gemaakt waarop je eenvoudig jouw oproep kunt plaatsen om je reismaatje te vinden. Volg ons daar nu en plaats je oproep! Wie weet vind jij wel heel snel je perfecte reismaatje!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Onderwatermuseum op Cyprus open voor duiktoeristen

Reizigers die van kunst en duiken houden, kunnen vanaf nu op Cyprus hun hart ophalen. Het Musan (museum of underwater...

Slapen in een panoramisch glazen tiny house omringd door 80 vulkanen

Slapen op een zeer unieke plek in Frankrijk? Via Airbnb kun je in een spectaculair tiny house overnachten met een...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Dit is de meest aangename stad ter wereld om in te wonen

De Nieuw-Zeelandse stad Auckland is uitgeroepen tot 's werelds meest leefbare stad. Elk jaar wordt er door Economist Intelligence Unit...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy