Reismaatje gezocht!

OPROEP: Reismaatje gezocht


16 nov 2016 |
Foto: Reismaatje gezocht!

Reismaatje gezocht – Naast het bloggen en mensen inspireren vinden wij het ook tof om reizigers te kunnen helpen. Vandaag willen wij graag een leuke oproep plaatsen van een reiziger die een reismaatje zoekt. Voel jij je na het lezen van deze oproep aangesproken of ken jij iemand die precies aan dit profiel voldoet, contact ons dan snel! 

Leonie (37 jaar) zoekt reismaatje:

Werk: werkt in de gezondheidszorg
Reisperiode voorkeur: september (liefst na de zomervakantie)
Reistijd: Bij grote reizen maximaal 4 weken
Leuke info: 3 maanden naar Uganda geweest voor vrijwilligerswerk
Zoekt: reismaatje m/v tussen de 30 en 40 jaar.

Meer over Leonie: 
De reizen die ik heb gemaakt zijn vaak een combinatie van actief, natuur, locals en rust. Ik ga graag van de gedane paden af om zo echt wat van het land en cultuur te zien. De reizen die ik heb gemaakt zijn vaak een combinatie van actief, natuur, locals en rust. Ik heb zoal de landen Namibië, Botswana, Zambia, Zuid-Afrika, Madagascar ( met 2 collega’s) mogen zien op een actieve en ontspannen manier. Thailand en Laos op een soortgelijke manier. Echter dit alles in een groepsreis, maar merk toch dat dit vaak net te duur is en je net niet stopt waar je zou willen.  Herkenbaar?

Ben jij het perfecte reismaatje? 

Lijkt jou het leuk om samen met Leonie een reis te maken? Neem dan contact met ons op!

Zoek jij ook een reismaatje? Plaat je oproep:

Speciaal voor dit item hebben wij een aparte (Reismaatje Gezocht!) Facebook groep aan gemaakt waarop je eenvoudig jouw oproep kunt plaatsen om je reismaatje te vinden. Volg ons daar nu en plaats je oproep! Wie weet vind jij wel heel snel je perfecte reismaatje!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *