Stichting: reis met je hart!

Niet iedereen kan helaas op vakantie! Stichting: REIS MET JE HART


03 mrt 2016 |
Foto: Stichting: reis met je hart!

Het lijkt tegenwoordig wel alsof iedereen maar op vakantie gaat en sommige gaan zelfs meerdere keren per jaar. Helaas is dit niet voor iedereen het zo, voor sommige mensen is een vakantie namelijk iets wat niet te realiseren is omdat bijvoorbeeld een ingrijpende gebeurtenis in het leven dit niet mogelijk maakt. 

Stichting REIS MET JE HART

Gelukkig bestaan er stichtingen zoals ‘REIS MET JE HART’, die hier aandacht aan besteden. Op www.reismetjehart.nl kun je namelijk iemand opgeven die het echt verdiend om op vakantie te gaan. Via de website kun je iemand nomineren of zelf doneren. Prachtige stichting in onze ogen, vandaar dat wij daar nu even aandacht aan willen besteden. Ken jij zo iemand, twijfel niet en geef hem of haar op via de website, of doneer natuurlijk! 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *