Liefde voor Reizen krijgt tour door Deventer

Het oude en nieuwe Deventer ontdekken


30 sep 2016 |
Foto: Liefde voor Reizen krijgt tour door Deventer

Leuk nieuws! Dit weekend gaan wij een tour doen door Deventer. Deventer staat bij het grote publiek vooral bekend om de Deventer koek, de Brink, Boekenmarkt en Dickens festijn. Maar Deventer is nog veel meer en dat gaan wij ontdekken. Tijdens deze tour staan wij stil bij het oude en het nieuwe Deventer. 

Tour Deventer

In deze gezellige en gastvrije Hanzestad zijn nog een hoop oude en monumentale panden te spotten, maar de mensen in Deventer hebben in de afgelopen jaren niet stil gezeten. De stad is namelijk verrijkt met veel nieuwe winkels, mooie nieuwe panden, een eigen foodcourt en niet te vergeten een eigen bierbrouwerij.

Deventer stadsstrand

Volgend jaar wordt de stad ook nog eens uitgebreid met een eigen stadsstrand, waar wij  natuurlijk ook gaan kijken tegen die tijd. Genoeg te ontdekken en vast te leggen. Het uitgebreide reisverslag en de sfeervideo volgen snel na ons bezoek. 

Ook Deventer ontdekken?

Wil je zelf ook een keer Deventer ontdekken? Kijk dan eens op de website van VVV Deventer

Voor de laatste updates over de tour in Deventer volg je ons op Facebook of Twitter!

 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *