Het oude en nieuwe Deventer ontdekken

Liefde voor Reizen krijgt tour door Deventer

Liefde voor Reizen krijgt tour door Deventer

Leuk nieuws! Dit weekend gaan wij een tour doen door Deventer. Deventer staat bij het grote publiek vooral bekend om de Deventer koek, de Brink, Boekenmarkt en Dickens festijn. Maar Deventer is nog veel meer en dat gaan wij ontdekken. Tijdens deze tour staan wij stil bij het oude en het nieuwe Deventer. 

Tour Deventer

In deze gezellige en gastvrije Hanzestad zijn nog een hoop oude en monumentale panden te spotten, maar de mensen in Deventer hebben in de afgelopen jaren niet stil gezeten. De stad is namelijk verrijkt met veel nieuwe winkels, mooie nieuwe panden, een eigen foodcourt en niet te vergeten een eigen bierbrouwerij.

Deventer stadsstrand

Volgend jaar wordt de stad ook nog eens uitgebreid met een eigen stadsstrand, waar wij  natuurlijk ook gaan kijken tegen die tijd. Genoeg te ontdekken en vast te leggen. Het uitgebreide reisverslag en de sfeervideo volgen snel na ons bezoek. 

Ook Deventer ontdekken?

Wil je zelf ook een keer Deventer ontdekken? Kijk dan eens op de website van VVV Deventer

Voor de laatste updates over de tour in Deventer volg je ons op Facebook of Twitter!

 

TAGS: deventer
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

 1. Auteur

  De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

  Reacties

  2 reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *