Vliegende watertaxi in Parijs

Vliegende watertaxi’s in Parijs


31 okt 2016 | Reisnieuws
Foto: Vliegende watertaxi in Parijs

Wie in 2017 naar Parijs gaat heeft kans om zichzelf te laten vervoeren in een vliegende watertaxi. Alain Thébault en Anders Bringdal hadden genoeg van de dagelijkse verkeersdrukte in de stad en zo bedachten ze de vliegende watertaxi’s

Sea Bubbles - Vliegende watertaxi's in Parijs!

In samenwerking met Sea Bubbles – Vliegende watertaxi’s in Parijs!

Vliegende watertaxi’s

In samenwerking met het bedrijf SeaBubbles willen ze de bolle taxi’s enkele centimeters boven het water laten uitkomen. Alain en Anders hebben dezelfde techniek al eerder toegepast bij een zwevende zeilboot, de Hydroptere. Ze zijn daarom helemaal overtuigd dat deze wiskundige berekeningen ook gaan werken op hun vliegende watertaxi. 

De vliegende watertaxi!

De vliegende watertaxi!

5 personen tegelijk 

De taxi’s moeten plaats bieden voor 5 personen en zouden een snelheid krijgen van ongeveer 50 kilometer per uur. Zie jij jezelf al over de Seine scheuren? Het is de bedoeling dat in de zomer van 2017 de eerste officiële rit wordt gemaakt in deze te gekke vliegende watertaxi.

Zie jij jezelf al zitten in de vliegende watertaxi’s? 

Laat je reactie achter!

 

 


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *