Vliegtickets boeken voor "nog onbesliste passagier"

Vliegtickets boeken voor “nog onbesliste passagier”


15 feb 2016 |
Foto: Vliegtickets boeken voor "nog onbesliste passagier"

Wie voor de luchtvaartmaatschappij Vueling kiest, krijgt de optie om een ticket te kopen voor een reisgezel, zonder onmiddellijk te beslissen wie die persoon zal zijn. Volgens de Spaanse lowbudget vliegmaatschappij zelf gaat het om een wereldprimeur. 

Stel dat jij een trip wilt boeken met je potentiële partner en dat deze helaas niet door kan gaan omdat de relatie toch niet standhoudt, dan kun je nog steeds met een kameraad gaan. Handig toch? 🙂 Wie van deze optie gebruik wilt maken moet wel 2 euro per ticket meer betalen. Klanten die voor deze optie kiezen, krijgen tot 72 uur de tijd om de details in te vullen van hun reisgezel. Mocht dat niet lukken, dan moeten ze alleen reizen en zijn ze het geld dat ze betaald hebben voor het tweede ticket kwijt.

Zou jij deze optie gaan gebruiken? 

Geef je mening! 

 

 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?