Koffers, je kunt niet zonder!

American tourister koffer

American tourister koffer

Kofferstress? Het inpakken van een koffer kan al stressvol zijn, maar zonder koffer op reis is ook geen optie. Er zijn ook vele koffers te koop en waar doe je goed aan? Welke voldoet aan je eisen? Welke is er stevig en welke kleur ga je kiezen? Hoe laat ik hem opvallen op de bagageband? Welke prijs hangt eraan? Al dat soort vragen komen nog voor je inpakstress; wanneer je op zoek gaat naar een koffer!

Het vliegveld

American Tourister

Het koffermerk American Tourister is een hoogwaardige en functionele koffer. De koffers zijn te verkrijgen in allerlei verfrissende kleuren; zo is de koffer niet alleen functioneel, maar ook nog eens leuk om naar te kijken! De koffer heeft zijn oorsprong in de Provence, waar Sol Koffler heel graag een koffer wilde maken voor 1 dollar. Het principe is duidelijk; een goede koffer voor weinig geld! In de jaren 90 werd het koffermerk overgenomen door Samsonite, welke heel hard werkt om American Tourister naar nog hogere niveaus te krijgen. 

American Tourister is een bagagemerk dat al meer dan 80 jaar bestaat, maar zelf zegt het bedrijf dat ‘fun’ nooit oud wordt! Dus er komt geen stof op de koffers te liggen (zolang je hem in gebruik hebt natuurlijk…)!

Productvideo American Tourister

Bestellen

De koffers zijn er in verschillende formaten, dus of je nu een grote inpakker bent of een kleine, er is altijd wel een koffer voor jou te vinden. Bestel hem in je lievelingskleur en laat je reis georganiseerd beginnen! Lees meer over de American Tourister

Voordeel

Mocht je een koopjesjager zijn dan is er nu goed nieuws; ze zijn nu te verkrijgen met een flinke korting. Dus wacht niet te lang en laat het gemak van de koffer je verrassen! Mocht je na 14 dagen niet overtuigd zijn, je mag hem na 14 dagen gewoon weer terugsturen, uiteraard niet na je weekendje in het buitenland.

Waar gaat de reis naartoe?

Laat je inspireren op liefdevoorreizen en lees een van onze blogs! Alvast een goede vlucht of autoreis gewenst van het team van de redactie van liefde voor reizen. 

TAGS:
Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.