LVR’s favorieten 2018: eilanden

Gepubliceerd: 30 mei 2018 | Foto: Prachtige uitzichten op de andere eilanden tijdens onze trip van Athene naar Amorgos!

Ben je een twijfelkont? Of ben je gewoon slecht in het zoeken naar leuke reisbestemmingen? Dan hebben wij voortaan handige lijstjes voor je. Jaarlijks publiceren wij de LVR’s favorieten, leuke lijstjes waarin onze reporters hun favoriete reisbestemming van dat moment delen. Deze week beginnen we met de eilanden. Op welke eilanden hebben Marloes, Bert, Martin en Jesper hun hart verloren? 

Martin kiest voor Amorgos

Amorgos is een klein paradijsje waar je heerlijk tot rust komt en je kunt genieten van de Griekse zon, mensen, eten, stranden, zee en uitzichten. Een eiland wat ik iedereen kan aanraden. Lees meer over het Griekse Amorgos in de blog: Amorgos, zo mooi, het lijkt wel een film?!

Wachten op boot Maltezi Beach

Het Griekse Amorgos, dé favoriet van Martin als het gaat om eilanden

Jesper kiest voor Sardinië

Begin dat jaar maakte ik voor het eerst kennis met Italië en mocht ik het prachtige Sardinië ontdekken. Deze kennismaking met dit mooie eiland beviel mij zo goed dat ik echt het gevoel heb ik dat ik snel weer zal terugkeren. Ik kijk er nu al naar uit om nog meer van dit schitterende eiland te kunnen ontdekken. Ik kan Sardinië iedereen aanraden die van mooie natuur, idyllische strandjes en mooie Italiaanse steden houden. Lees meer over Sardinië in de blog: Onthaasten op het betoverende Sardinië

De kust bij Golfo Aranci op Sardinië

Sardinië, het favoriete eiland van Jesper op dit moment!

Bert kiest voor Terschelling

Ik heb Terschelling erop gezet omdat ik dit eiland enorm vind passen in dit lijstje. We hoeven niet altijd ver te zoeken om het eiland gevoel te beleven! Terschelling heeft me verrast, de sfeer, de rust en het gevoel van vrijheid heerst daar enorm! En daarbij moeten we niet vergeten dat Nederland ook een prachtig land is! Lees meer over Terschelling in de blog: Ervaar het eilandgevoel op Terschelling.

Bert's favoriete eiland: Terschelling

Bert’s favoriete eiland: Terschelling

Marloes kiest voor het Zuidereiland

Het Zuider-Eiland in Nieuw-Zeeland is misschien niet een echt eiland, maar toch zet ik hem er even stiekem neer! Ik vond dit prachtig, omdat het een heel veelzijdig stuk land is! Het lijkt alsof je bij elk stuk dat je verder reist in een ander deel van Europa komt. De sfeer, de mensen en vooral de intense schoonheid van de natuur maakt dat ik dit eiland van het prachtige Nieuw-Zeeland stiekem onder deze noemer zet! Lees meer over het Zuidereiland in de blog: Reisverslag: pech en geluk in Nieuw-Zeeland

Marloes in Nieuw Zeeland

Marloes haar favoriete eiland: het Zuidereiland (Nieuw-Zeeland)

En…wat is jouw favoriete eiland? 

Laat je reactie achter!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy