Foto op aluminium: mijn mooiste reismoment voor altijd in huis

Gepubliceerd: 11 dec 2017 | Foto: Het prachtige Phillip Island in Australië

Het prachtige Phillip Island in Australië
Reisblog Liefde voor Reizen

Alweer een jaar geleden dat ik mijn droomreis door Australië maakte. Op mijn computer staat een map vol met foto’s en video’s over deze prachtige reis. Ondanks dat ik een eigen reisblog heb is het vaak wel zonde dat je niks met die mooie reisfoto’s doet. Je kunt er bijvoorbeeld een fotoboek van maken, maar je kunt ook de meest bijzondere foto laten afdrukken op canvas of als aluminum print. Voor dat laatste heb ik deze keer gekozen. 

Het Belgische printbedrijf Zor heeft mij gevraagd om hun product foto op aluminium te testen.  

Phillip island 

Het kiezen van een mooie foto om te laten drukken op aluminium was nog best lastig. Tijdens elke reis heb ik wel een paar favoriete foto’s gemaakt die ik wel zou willen gebruiken. Toch gaf 1 reisfoto echt de doorslag. De foto die ik gemaakt had op het Australische schiereiland Phillip Island sprong er wel bovenuit. Zo, tijd om de foto te uploaden via de website van Zor. 

Het prachtige Phillip Island in Australië

Het prachtige Phillip Island in Australië

Het systeem van Zor werkt erg prettig. Eerst kies je het product, daarna upload je eenvoudig de foto en kies je het formaat wat je wilt bestellen. Ik heb zelf gekozen voor een foto op aluminium met het formaat van 60cm x 90cm. Ik had mijn foto op aluminium binnen 5 minuten besteld en kreeg direct een bevestigingsmailtje binnen. 

Mijn foto op aluminium 

Na 7 dagen was mijn foto op aluminium van Phillip Island al in huis. Wat is hij gaaf geworden!! De kleuren komen heel goed over en zelfs de details van de foto zijn goed zichtbaar. Zoals je gewend bent van aluminium is het een stevige plaat en hoef je niet echt bang ze zijn dat er iets mee gebeurd. Je kunt de aluminium print het beste met goede dubbelzijdige tape bevestigen aan de muur. De aluminium print weegt namelijk wel wat, zorg dus dat hij goed bevestigd is en niet naar beneden komt. 

Foto op aluminium - Phillip Island, Australië

Foto op aluminium – Phillip Island, Australië

Ik ben er erg blij mee en hij is eigenlijk nog mooier geworden dan verwacht. Ook van foto keuze heb ik absoluut geen spijt, ik droom er helemaal bij weg. Weer even terug zijn op die paradijselijke plek in Australië. 

Mooiste reismoment aan de muur?

Wil jij jouw mooiste reismoment aan de muur hebben hangen? Neem dan snel een kijkje op de website van Zor.

Krijg nu 10% korting op je eerste foto op aluminium bestelling, gebruik hiervoor de code: ZorAndLiefdevoorreizen (deze code geldt van 11.12.2017 tot 18.12.2017)

Reisblogger Jesper

Geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Landschap Noorwegen

Camper huren in Noorwegen: tips en mooie plekken!

Een van de mooiste landen van Europa is zonder twijfel Noorwegen. Een reis door dit prachtige Scandinavische land betekent ontelbare Fjorden, indrukwekkende landschappen, mooie natuur, heel veel ruimte en de mooiste plekken om te kamperen. Een van de leukste manieren om Noorwegen te ontdekken is met de camper. Die vrijheid die je hebt om de Camper huren in Noorwegen: tips en mooie plekken!

Kerstboom

De mooiste Europese kerstbestemmingen voor 2023

Gaat bij het woord ‘kerst’ jouw hart sneller kloppen, dan is deze blog voor jou. In Europa zijn veel mooie steden om te bezoeken rond de kerst. Een stedentrip rond de kerst betekent heerlijk rondstruinen over kerstmarkten, opwarmen met een glühwein, kerstinkopen doen en vooral genieten van alles wat die ene mooie Europese stad te De mooiste Europese kerstbestemmingen voor 2023

Fitzroy Island vlakbij Cairns

De leukste dagtours vanuit Cairns

Wie gaat rondreizen door Australië en de mooiste plekken wil bezichtigen mag een bezoek aan Cairns niet missen. Cairns is namelijk het ideale vertrekpunt om bijvoorbeeld een van de mooiste plekken ter wereld, de Great Barrier Reef, te kunnen bezoeken. Vanuit Cairns is het eenvoudig om met een dagtour de grootste collectie koraalriffen ter wereld De leukste dagtours vanuit Cairns

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy