Foto op aluminium: mijn mooiste reismoment voor altijd in huis

Gepubliceerd: 11 dec 2017 | Foto: Het prachtige Phillip Island in Australië

Alweer een jaar geleden dat ik mijn droomreis door Australië maakte. Op mijn computer staat een map vol met foto’s en video’s over deze prachtige reis. Ondanks dat ik een eigen reisblog heb is het vaak wel zonde dat je niks met die mooie reisfoto’s doet. Je kunt er bijvoorbeeld een fotoboek van maken, maar je kunt ook de meest bijzondere foto laten afdrukken op canvas of als aluminum print. Voor dat laatste heb ik deze keer gekozen. 

Het Belgische printbedrijf Zor heeft mij gevraagd om hun product foto op aluminium te testen.  

Phillip island 

Het kiezen van een mooie foto om te laten drukken op aluminium was nog best lastig. Tijdens elke reis heb ik wel een paar favoriete foto’s gemaakt die ik wel zou willen gebruiken. Toch gaf 1 reisfoto echt de doorslag. De foto die ik gemaakt had op het Australische schiereiland Phillip Island sprong er wel bovenuit. Zo, tijd om de foto te uploaden via de website van Zor. 

Het prachtige Phillip Island in Australië

Het prachtige Phillip Island in Australië

Het systeem van Zor werkt erg prettig. Eerst kies je het product, daarna upload je eenvoudig de foto en kies je het formaat wat je wilt bestellen. Ik heb zelf gekozen voor een foto op aluminium met het formaat van 60cm x 90cm. Ik had mijn foto op aluminium binnen 5 minuten besteld en kreeg direct een bevestigingsmailtje binnen. 

Mijn foto op aluminium 

Na 7 dagen was mijn foto op aluminium van Phillip Island al in huis. Wat is hij gaaf geworden!! De kleuren komen heel goed over en zelfs de details van de foto zijn goed zichtbaar. Zoals je gewend bent van aluminium is het een stevige plaat en hoef je niet echt bang ze zijn dat er iets mee gebeurd. Je kunt de aluminium print het beste met goede dubbelzijdige tape bevestigen aan de muur. De aluminium print weegt namelijk wel wat, zorg dus dat hij goed bevestigd is en niet naar beneden komt. 

Foto op aluminium - Phillip Island, Australië

Foto op aluminium – Phillip Island, Australië

Ik ben er erg blij mee en hij is eigenlijk nog mooier geworden dan verwacht. Ook van foto keuze heb ik absoluut geen spijt, ik droom er helemaal bij weg. Weer even terug zijn op die paradijselijke plek in Australië. 

Mooiste reismoment aan de muur?

Wil jij jouw mooiste reismoment aan de muur hebben hangen? Neem dan snel een kijkje op de website van Zor.

Krijg nu 10% korting op je eerste foto op aluminium bestelling, gebruik hiervoor de code: ZorAndLiefdevoorreizen (deze code geldt van 11.12.2017 tot 18.12.2017)

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy