Het prachtige Phillip Island in Australië

Foto op aluminium: mijn mooiste reismoment voor altijd in huis


11 dec 2017 |
Foto: Het prachtige Phillip Island in Australië

Alweer een jaar geleden dat ik mijn droomreis door Australië maakte. Op mijn computer staat een map vol met foto’s en video’s over deze prachtige reis. Ondanks dat ik een eigen reisblog heb is het vaak wel zonde dat je niks met die mooie reisfoto’s doet. Je kunt er bijvoorbeeld een fotoboek van maken, maar je kunt ook de meest bijzondere foto laten afdrukken op canvas of als aluminum print. Voor dat laatste heb ik deze keer gekozen. 

Het Belgische printbedrijf Zor heeft mij gevraagd om hun product foto op aluminium te testen.  

Phillip island 

Het kiezen van een mooie foto om te laten drukken op aluminium was nog best lastig. Tijdens elke reis heb ik wel een paar favoriete foto’s gemaakt die ik wel zou willen gebruiken. Toch gaf 1 reisfoto echt de doorslag. De foto die ik gemaakt had op het Australische schiereiland Phillip Island sprong er wel bovenuit. Zo, tijd om de foto te uploaden via de website van Zor. 

Het prachtige Phillip Island in Australië

Het prachtige Phillip Island in Australië

Het systeem van Zor werkt erg prettig. Eerst kies je het product, daarna upload je eenvoudig de foto en kies je het formaat wat je wilt bestellen. Ik heb zelf gekozen voor een foto op aluminium met het formaat van 60cm x 90cm. Ik had mijn foto op aluminium binnen 5 minuten besteld en kreeg direct een bevestigingsmailtje binnen. 

Mijn foto op aluminium 

Na 7 dagen was mijn foto op aluminium van Phillip Island al in huis. Wat is hij gaaf geworden!! De kleuren komen heel goed over en zelfs de details van de foto zijn goed zichtbaar. Zoals je gewend bent van aluminium is het een stevige plaat en hoef je niet echt bang ze zijn dat er iets mee gebeurd. Je kunt de aluminium print het beste met goede dubbelzijdige tape bevestigen aan de muur. De aluminium print weegt namelijk wel wat, zorg dus dat hij goed bevestigd is en niet naar beneden komt. 

Foto op aluminium - Phillip Island, Australië

Foto op aluminium – Phillip Island, Australië

Ik ben er erg blij mee en hij is eigenlijk nog mooier geworden dan verwacht. Ook van foto keuze heb ik absoluut geen spijt, ik droom er helemaal bij weg. Weer even terug zijn op die paradijselijke plek in Australië. 

Mooiste reismoment aan de muur?

Wil jij jouw mooiste reismoment aan de muur hebben hangen? Neem dan snel een kijkje op de website van Zor.

Krijg nu 10% korting op je eerste foto op aluminium bestelling, gebruik hiervoor de code: ZorAndLiefdevoorreizen (deze code geldt van 11.12.2017 tot 18.12.2017)


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *