Gaat Melbourne mijn hart veroveren?

Gepubliceerd: 14 okt 2016 | Foto: Gaat Melbourne mijn hart veroveren?

Hoe dichter ik bij mijn Australië reis kom hoe blijer ik word. Nog heel eventjes en dan gaat het echt gebeuren. Hoe het land zal zijn is voor mij geen verrassing meer, wel of bepaalde plekken of steden mij positief gaan verrassen. Ik ben nog het meest nieuwsgierig naar Melbourne, een stad die in Australië en de rest van de wereld steeds populairder aan het worden is. Het erge is, ik ben dus al in Melbourne geweest, alleen dit was maar een paar uur waardoor ik geen goed beeld van Melbourne heb gekregen. Ik heb de stad Sydney erg hoog zitten en deze stad staat eigenlijk al jaren bovenaan. Ok, Dublin komt wel in de buurt, maar overtreft Sydney net niet. Zou ik na deze prachtige reis een nieuwe nummer 1 hebben? 

Melbourne by night (foto: Hai Linh Truong)

Melbourne by night (foto: Hai Linh Truong)

Wat maakt mij nieuwsgierig naar Melbourne? 

De stad Melbourne lijkt mij in vergelijking met Sydney veel gemoedelijker, niet omdat het veel kleiner is, maar omdat het die sfeer uitstraalt. Ik zie allemaal te gekke eettentjes voor me, Australiërs die heerlijk op een grasveld bij elkaar komen om de week met elkaar te bespreken en ontzettend veel leuke winkels en koffiebarretjes. Niet die hele grote koffiezaken, maar juist die kleine sfeervolle koffietentjes. Ik denk ook dat er ontzettend veel te doen is en dat je er eigenlijk tijd te kort komt. Ik ben ook erg benieuwd hoe de feestdagen zoals bijvoorbeeld Kerst zullen zijn in Melbourne. Daar ga ik achter komen! Hou Liefde voor Reizen en Liefde voor Australië in de gaten voor de laatste updates. Ben jij zelf al in Melbourne geweest? Laat dan je mening achter, ik ben erg benieuwd! Reageren kan onderaan de pagina! 

Meer handige informatie over Australië? 

Momenteel ben ik mij aan het voorbereiden op mijn volgende reis naar Australië, hiervoor gebruik ik het perfecte hulpmiddel, namelijk de Backpackgids Australië. Dit is een backpackgids vol handige / onvergetelijke routes, fijne accommodaties, must-do’s en see’s en nog veel meer handige backpackers tips. Een echte aanrader!! 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

De leukste tips voor het historische Plauen – German.Local.Culture. 

Het schilderachtige Duitse Plauen biedt een gevarieerde mix van cultuur, natuur en gastronomie. Deze stad met 65.000 inwoners, gelegen in...

Darwin: 5 leuke plekken om een drankje te doen

Wie voor de eerste keer naar Australië gaat slaat vaak het tropische Darwin in het noorden over. Plekken zoals de...

Wat te doen in Brisbane: de leukste bezienswaardigheden en tips!

Brisbane, wat komen wij er graag! Deze heerlijke stad in de Australische staat (the Sunshine State) Queensland weet ons keer...

Overnachten in Porto: leuke en goed beoordeelde accommodaties

Ga je op stedentrip naar het Portugese Porto en wil je op een leuke en goede locatie overnachten? Dan moet...

Leuke stedentrips: deze 10 mooie steden raden wij aan!

Leuke stedentrips - Kriebelt het weer om op stedentrip te gaan en is het tijd om weer een nieuwe leuke...

6 adembenemende verblijven ter ere van Wereld Oceanen Dag

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en dat moet gevierd worden! Naast dat oceanen voor een adembenemend uitzicht...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy