Gaat Melbourne mijn hart veroveren?

Gaat Melbourne mijn hart veroveren?


14 okt 2016 | Reistips
Foto: Gaat Melbourne mijn hart veroveren?

Hoe dichter ik bij mijn Australië reis kom hoe blijer ik word. Nog heel eventjes en dan gaat het echt gebeuren. Hoe het land zal zijn is voor mij geen verrassing meer, wel of bepaalde plekken of steden mij positief gaan verrassen. Ik ben nog het meest nieuwsgierig naar Melbourne, een stad die in Australië en de rest van de wereld steeds populairder aan het worden is. Het erge is, ik ben dus al in Melbourne geweest, alleen dit was maar een paar uur waardoor ik geen goed beeld van Melbourne heb gekregen. Ik heb de stad Sydney erg hoog zitten en deze stad staat eigenlijk al jaren bovenaan. Ok, Dublin komt wel in de buurt, maar overtreft Sydney net niet. Zou ik na deze prachtige reis een nieuwe nummer 1 hebben? 

Melbourne by night (foto: Hai Linh Truong)

Melbourne by night (foto: Hai Linh Truong)

Wat maakt mij nieuwsgierig naar Melbourne? 

De stad Melbourne lijkt mij in vergelijking met Sydney veel gemoedelijker, niet omdat het veel kleiner is, maar omdat het die sfeer uitstraalt. Ik zie allemaal te gekke eettentjes voor me, Australiërs die heerlijk op een grasveld bij elkaar komen om de week met elkaar te bespreken en ontzettend veel leuke winkels en koffiebarretjes. Niet die hele grote koffiezaken, maar juist die kleine sfeervolle koffietentjes. Ik denk ook dat er ontzettend veel te doen is en dat je er eigenlijk tijd te kort komt. Ik ben ook erg benieuwd hoe de feestdagen zoals bijvoorbeeld Kerst zullen zijn in Melbourne. Daar ga ik achter komen! Hou Liefde voor Reizen en Liefde voor Australië in de gaten voor de laatste updates. Ben jij zelf al in Melbourne geweest? Laat dan je mening achter, ik ben erg benieuwd! Reageren kan onderaan de pagina! 

Meer handige informatie over Australië? 

Momenteel ben ik mij aan het voorbereiden op mijn volgende reis naar Australië, hiervoor gebruik ik het perfecte hulpmiddel, namelijk de Backpackgids Australië. Dit is een backpackgids vol handige / onvergetelijke routes, fijne accommodaties, must-do’s en see’s en nog veel meer handige backpackers tips. Een echte aanrader!! 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *