Livestream Noorse trein

LIVE meerijden met een Noorse trein door het indrukwekkende Noorwegen


25 okt 2018 | Noorwegen
Foto: Livestream Noorse trein

Livestream Noorse trein – Noorwegen is een schitterend land, onze bloggers zijn er al regelmatig geweest. In welk seizoen je ook door Noorwegen reist, het blijft prachtig. Ondertussen is de eerste sneeuw gevallen in Noorwegen en ziet het er alweer betoverend mooi uit, het is net een sprookje.

Virtuele treinreis

Het is vanaf nu mogelijk om virtueel mee te kunnen rijden met een Noorse trein door de adembenemende Noorse landschappen. Reis mee langs pittoreske dorpjes, door prachtige tunnels en geniet van mooie met sneeuw bedekte landschappen. En het goede nieuws is: hij rijdt! Géén vertraging, géén blaadjes op de rails, maar wél een dik pak sneeuw. In Noorwegen is het mogelijk! 🙂

Even tot rust komen

In hectische tijden zoals nu, is het helemaal heerlijk om even naar deze livestream te kijken. Je komt namelijk helemaal tot rust bij het zien van deze prachtige beelden vanuit Noorwegen. Reis en geniet je ook mee?

Bekijk de livestream nu

Meer over Noorwegen lezen? Lees ook:

De Lofoten; Noord-Noorwegen

Reisverslag Noorwegen, mooie natuur zo dichtbij


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *