Reizen in december - Aanbiedingen gevonden door Travelhunter!

Even helemaal weg, de mooiste aanbiedingen voor december


28 nov 2016 | Reistips (ADV)
Foto: Reizen in december - Aanbiedingen gevonden door Travelhunter!

Het begint weer koud te worden in Nederland, stiekem verlangen we weer met z’n alle naar de zon. Zou het niet fantastisch zijn om december bijvoorbeeld door te brengen in Sint Maarten? Of bijvoorbeeld te genieten van alle luxe en natuurlijk dat zonnetje op het prachtige eiland Curaçao? Ons lijkt dat wel wat. En jou? 

Deze week waren we wat aan het surfen op het internet en kwamen wij op de website Travelhunter terecht. Hier staan wel hele mooie aanbiedingen op en laten ze nou net ook reizen naar Sint Maarten en Curaçao hebben. Zo reis je al voor 639 euro richting Curaçao (in een 5-sterrenhotel) en voor 532 euro richting Sint Maarten. Dit zijn prijzen voor december! Kijk voor deze aanbiedingen en andere mooie aanbiedingen op de website van Travelhunter

Reizen in december - ontdek Willemstad!

Ontdek Willemstad, Curaçao vanaf 639 euro.

Gratis reisadvies 

Voor de reizigers die nog geen idee hebben waar ze naar toe willen in december of in het nieuwe reisjaar 2017, is er ook de mogelijkheid om gratis reisadvies aan te vragen. Vul het formulier in, laat weten waar je naartoe wil, hoeveel dagen je wil reizen en wat je budget is. Travelhunter gaat dan gratis op zoek naar de beste aanbiedingen. Hoe flexibeler je bent hoe beter de aanbiedingen zullen zijn. Deze reisadvies dienst is erg handig en scheelt je een hoop tijd en geld. Je hoeft namelijk zelf niet meer te zoeken naar de goedkoopste aanbieders, zij doen dit voor jou. Handig toch? 

Stedentrips

December is voor een hoop mensen een dure maand, aangezien er tijdens de feestdagen weer een hoop geld wordt uitgegeven. Je kunt natuurlijk daarom ook kiezen voor een kortere vakantie en bijvoorbeeld met je vriend of vriendin op stedentrip gaan. De beste aanbiedingen voor stedentrips zijn ook te vinden bij Travelhunter. Zo reis je bijvoorbeeld voor 100 euro naar Praag, voor 195 euro richting Stockholm en voor 96 euro richting Rome

Waar gaat jouw volgende reis naartoe? 

Laat je reactie hieronder achter!


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *