Onmisbare gadgets tijdens een avontuurlijke backpack trip!

Onmisbare gadgets tijdens een avontuurlijke backpacktrip!


25 jun 2019 | Reistips
Foto: Onmisbare gadgets tijdens een avontuurlijke backpack trip!

Ga je binnenkort aan een zeer avontuurlijke trip beginnen. Dan is het altijd verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Naar welk land je ook gaat, er kan tijdens een avontuurlijke trip altijd iets gebeuren. In deze blog lichten wij onmisbare gadgets uit die je zeker moet meenemen als je op avontuurlijke backpacktrip gaat. Heb jij zelf nog een goede aanvulling, twijfel niet en laat je reactie achter!

Solar powerbank

Je ziet ze steeds meer in webshops, de solar powerbanks. Deze handige gadget zorgt ervoor dat je telefoon weer kan opladen op welke plek je dan ook bent. Er is niets vervelenders dan een lege accu. En zeker op het moment dat er echt nood aan de man is. Een solar powerbank is helemaal handig als je naar een zonnige bestemming gaat. Bekijk hier alle soorten solar powerbanks.

Verrekijker

Misschien zul je wel denken, huh een verrekijker? Die heb ik toch helemaal niet nodig? Maar dat ligt er maar net aan waar je naar toe reist. In veel landen is de kans op het spotten van wildlife heel groot. Zo moet je bijvoorbeeld in Canada op je hoede zijn voor beren die je in het wild kunt tegenkomen. En is de kans op het spotten van olifanten, leeuwen en nijlpaarden in Zuid-Afrika weer groot. Op momenten dat je je tussen wilde dieren begeeft, zul je zeer blij zijn met je verrekijker. Zo kun je ruim van te voren het gevaar zien aankomen. Bekijk hier alle soorten verrekijkers.

Reiskussen

Wie verre reizen maakt, maakt ook veel kilometers. En tijdens die vele kilometers heb je vaak momenten dat je even je ogen dicht wilt doen. Er is niets vervelenders dan niet kunnen slapen terwijl je doodmoe bent. Voor in het vliegtuig of de bus zijn er dan ook reiskussens, die het een stuk aangenamer maken en waarmee je sneller in slaap valt. En je bespaart er ook nog eens nekpijn mee. Bekijk hier alle soorten reiskussens.

Wereldstekker

Iets wat veel mensen vaak vergeten aan te schaffen voordat ze vertrekken zijn wereldstekkers. Bij aankomst in het hostel of hotel komen ze erachter dat ze geen werelstekker bij zich hebben. Dit is vaak zonde van je tijd, want je moet toch weer die stad in op zoek naar de juiste wereldstekker. Bekijk hier alle wereldstekkers.

Benieuwd of jij voor je volgende trip een wereldstekker nodig hebt? Neem dan een kijkje op wereldstopcontacten.nl

Zaklamp

Er is niets vervelenders dan tijdens het reizen in het donker te komen zitten. Of je nou gaat kamperen, met een camper gaat reizen, in een hostel slaapt of in een hotel, een zaklamp kan altijd van pas komen. Ook tijdens avontuurlijke hiking tochten is het zeker aan te raden een zaklamp in je tas te doen. Je zal maar verdwalen en overvallen worden door de schemer, dan is je zaklamp op dat moment je beste vriend. Bekijk hier alle soorten zaklampen.

Deze spullen nemen backpackers ook vaak mee:

Meer handige reisgadgets?

Bekijk dan dit mooie lijstje! Een hele mooie en veilige backpacktrip gewenst!

(deze pagina bevat affiliate links, lees onze disclaimer voor meer informatie)


  1. Redactie van Liefde voor Reizen

    Auteur

    De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *