Openingsfestival theater Het Speelhuis en stadswandeling Helmond

Gepubliceerd: 01 okt 2018 | Foto: Het Speelhuis in Helmond

Afgelopen weekend waren Martin en Jesper op uitnodiging van VisitBrabant in het mooie en gezellige Helmond tijdens de opening van het nieuwe theater het Speelhuis.

Het Speelhuis, Brandevoort en Kasteel Helmond

Naast een bezoek aan het prachtige nieuwe theater, wat is gevestigd in de voormalige Onze Lieve Vrouwekerk en die afgelopen maanden grondig is verbouwd, brachten zij ook een bezoek aan de vinex-wijk Brandevoort, de grootste waterburcht van Nederland (Kasteel Helmond) en genoten zij van de Brabantse gezelligheid tijdens het Blaasfestijn in het centrum van Helmond.

Gastvrij ontvangen en culinair genoten

Tijdens dit zeer zonnige weekend werden Martin en Jesper heel gastvrij ontvangen door de Helmonders. Helmond is een fijne stad om te bezoeken voor een gezellig weekendje weg in eigen land. Je kunt in Helmond goed shoppen en ook op culinair gebied is het echt een aanrader. Bezoek een theatervoorstelling, maak net als ons een rondwandeling door de stad en eindig de dag in een van de vele goede restaurants die Helmond rijk is. Bekijk nu alvast onze sfeervideo en lees ook later op onze website het uitgebreide reisverslag over Helmond en omgeving.

Sfeervideo over Helmond

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Activiteiten in de natuur: geniet nog intenser van de Nederlandse natuur

Nog nooit eerder konden we zo intens genieten van de natuur als nu. Met de komst van het vakantiehuisjes platform...

Hotel de Werelt: een comfortabel hotel midden in het groen

Op uitnodiging van Hotel de Werelt zijn we naar de omgeving van Lunteren gegaan om daar te overnachten en de...

Overnachten in Deventer: de leukste hotels in hartje Deventer

Deventer is één van de oudste steden van Nederland en de ideale stad voor een weekendje weg in eigen land....

Natuurhuisje: 5 leuke last minutes voor een zomer in eigen land

Nu de zomervakantie is begonnen en reizen naar het buitenland nog steeds ingewikkeld is, kiezen steeds meer mensen ervoor om...

10 leuke dingen om te doen in Nederland

In Nederland is zoveel te beleven dat je eigenlijk niet eens naar het buitenland hoeft te gaan. Elke provincie in...

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door, vliegend tussen de duiven op de Dam en zigzaggen tussen de bootjes op...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy