Openingsfestival theater Het Speelhuis en stadswandeling Helmond

Het Speelhuis in Helmond

Het Speelhuis in Helmond

Afgelopen weekend waren Martin en Jesper op uitnodiging van VisitBrabant in het mooie en gezellige Helmond tijdens de opening van het nieuwe theater het Speelhuis.

Het Speelhuis, Brandevoort en Kasteel Helmond

Naast een bezoek aan het prachtige nieuwe theater, wat is gevestigd in de voormalige Onze Lieve Vrouwekerk en die afgelopen maanden grondig is verbouwd, brachten zij ook een bezoek aan de vinex-wijk Brandevoort, de grootste waterburcht van Nederland (Kasteel Helmond) en genoten zij van de Brabantse gezelligheid tijdens het Blaasfestijn in het centrum van Helmond.

Gastvrij ontvangen en culinair genoten

Tijdens dit zeer zonnige weekend werden Martin en Jesper heel gastvrij ontvangen door de Helmonders. Helmond is een fijne stad om te bezoeken voor een gezellig weekendje weg in eigen land. Je kunt in Helmond goed shoppen en ook op culinair gebied is het echt een aanrader. Bezoek een theatervoorstelling, maak net als ons een rondwandeling door de stad en eindig de dag in een van de vele goede restaurants die Helmond rijk is. Bekijk nu alvast onze sfeervideo en lees ook later op onze website het uitgebreide reisverslag over Helmond en omgeving.

Sfeervideo over Helmond

TAGS:
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *