Lekker overnachten: slapen in een huisje van chocolade

Slapen in een huisje van chocolade

Slapen in een huisje van chocolade

Over lekkere overnachtingen gesproken. In het Franse plaatsje Sèvres kun je binnenkort overnachten in een huis gemaakt van chocolade. Ja je leest het goed, CHO CO LADE! Mmmm, dat klinkt lekker, vind je ook niet? Als dat geen unieke ervaring is.

Huisje van chocolade

Het chocoladehuisje bevindt zich in het Musée de Sèvres. De 18 vierkante meter cottage is ontworpen en gemaakt door ambachtelijk chocolatier Jean-Luc Decluzeau. Hij is gespecialiseerd in het maken van chocoladesculpturen. Wist je trouwens dat zelfs de open haard is gemaakt van onze favoriete lekkernij.

The Chocolate Cottage

The Chocolate Cottage – Foto: Booking

Slapen tussen de chocolade

Ben je net als wij ook enthousiast geworden en wil je deze unieke ervaring ook zelf ervaren? Wees dan wel snel. Het huisje, dat plek biedt voor 4 personen, wordt alleen op 5 en 6 oktober beschikbaar gesteld voor een overnachting. Naast de overnachting en de workshop zijn ook een diner en ontbijt inbegrepen. Deze worden geserveerd in de bloementuin van het chocoladehuisje.

Slapen tussen de chocolade

Slapen tussen de chocolade – Foto: Booking

Het chocoladehuisje bevindt zich in het Musée de Sèvres. De cottage van 18 vierkante meter is ontworpen en gemaakt door ambachtelijk chocolatier Jean-Luc Decluzeau, die gespecialiseerd is in het maken van chocoladesculpturen. Zélfs de open haard is gemaakt van onze favoriete lekkernij.

Aan ieder detail is gedacht. The Chocolate Cottage

Aan ieder detail is gedacht. The Chocolate Cottage  – Foto: Booking

Enthousiast geworden?

Ben jij ook helemaal gek van chocolade en lijkt je dit ook te gek? Lees dan snel meer over deze unieke slaapervaring.

TAGS: overnachten
Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *