Zoek
Sluit dit zoekvak.

(Te) gekke slaapplekken: bijzonder overnachten in Nederland & België (+ winactie)

Te gekke slaapplekken

(Te) gekke slaapplekken: bijzonder overnachten in Nederland & België (+ winactie)

Te gekke slaapplekken

Inhoudsopgave

Moet je eigenlijk ver reizen om bijzondere plekken tegen te komen? Welnee joh! Avonturier Renske Borst bewijst het tegendeel. In haar Volkswagen Kever en Renault Estafette bezoekt ze regelmatig de meest bijzondere plekken in Nederland en België.

(Te) gekke slaapplekken

Deze bijzondere slaapplekken hebben de afgelopen maanden allemaal een plekje gekregen op haar eigen website en in haar in februari verschenen boek: (Te) gekke slaapplekken. Ga varen op een kampeervlot, ga sterrenkijken vanuit een sterrenkubus, slaap in de torenkamer van Hotel New York of kruip achter het stuur van een hippie busje. Het boek van Renske staat vol met leuke unieke slaapplekken, reistips en prachtige sfeerfoto’s.

YouTube video

Renske ontdekt de wereld

In haar boek en op haar website wil Renske laten zien dat dichtbij ook heel bijzonder kan zijn. Je hoeft bijvoorbeeld niet altijd ver te reizen om uniek te kunnen overnachten. De mooiste dingen gebeuren namelijk als we uit ons vertrouwde omgeving stappen. Ga er even op uit, laat je mobiel links liggen en ga onthaasten.

Slapen in een cocoon tent
Slapen in een cocoon tent – Foto: Renske
Slapen in een stoere airstream
Slapen in een stoere airstream – Foto: Renske

!! Winactie : maak kans op het boek

Ondertussen zitten wij midden in het boek en zijn wij al erg enthousiast geworden over deze te gekke slaapplekken die Renske uitlicht in haar boek. 208 pagina’s vol inspiratie voor een te gek weekendje weg. Heerlijk al die leuke tips. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit boek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kunt namelijk dit boek winnen bij ons. Meedoen is heel simpel. Beantwoord de volgende vraag via onze website of social media (Facebook, Twitter, Instagram) kanalen:

 

Wat is jouw meest unieke slaapplek geweest tot nu toe?

 

Het leukste antwoord wint en wordt gekozen door ons team. Meedoen kan tot 1 oktober 2019. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis