Te gekke slaapplekken

(Te) gekke slaapplekken: bijzonder overnachten in Nederland & België (+ winactie)

Gepubliceerd: 11 sep 2018 | Foto: Te gekke slaapplekken | Photo credits: Renske Borst

Moet je eigenlijk ver reizen om bijzondere plekken tegen te komen? Welnee joh! Avonturier Renske Borst bewijst het tegendeel. In haar Volkswagen Kever en Renault Estafette bezoekt ze regelmatig de meest bijzondere plekken in Nederland en België.

(Te) gekke slaapplekken

Deze bijzondere slaapplekken hebben de afgelopen maanden allemaal een plekje gekregen op haar eigen website en in haar in februari verschenen boek: (Te) gekke slaapplekken. Ga varen op een kampeervlot, ga sterrenkijken vanuit een sterrenkubus, slaap in de torenkamer van Hotel New York of kruip achter het stuur van een hippie busje. Het boek van Renske staat vol met leuke unieke slaapplekken, reistips en prachtige sfeerfoto’s.

Renske ontdekt de wereld

In haar boek en op haar website wil Renske laten zien dat dichtbij ook heel bijzonder kan zijn. Je hoeft bijvoorbeeld niet altijd ver te reizen om uniek te kunnen overnachten. De mooiste dingen gebeuren namelijk als we uit ons vertrouwde omgeving stappen. Ga er even op uit, laat je mobiel links liggen en ga onthaasten.

Slapen in een cocoon tent

Slapen in een cocoon tent – Foto: Renske

Slapen in een stoere airstream

Slapen in een stoere airstream – Foto: Renske

!! Winactie : maak kans op het boek

Ondertussen zitten wij midden in het boek en zijn wij al erg enthousiast geworden over deze te gekke slaapplekken die Renske uitlicht in haar boek. 208 pagina’s vol inspiratie voor een te gek weekendje weg. Heerlijk al die leuke tips. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit boek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kunt namelijk dit boek winnen bij ons. Meedoen is heel simpel. Beantwoord de volgende vraag via onze website of social media (Facebook, Twitter, Instagram) kanalen:

 

Wat is jouw meest unieke slaapplek geweest tot nu toe?

 

Het leukste antwoord wint en wordt gekozen door ons team. Meedoen kan tot 1 oktober 2019. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Redactie van Liefde voor Reizen

Met liefde geschreven door:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy