(Te) gekke slaapplekken: bijzonder overnachten in Nederland & België (+ winactie)

Gepubliceerd: 11 sep 2018 | Foto: Te gekke slaapplekken | Photo credits: Renske Borst

Moet je eigenlijk ver reizen om bijzondere plekken tegen te komen? Welnee joh! Avonturier Renske Borst bewijst het tegendeel. In haar Volkswagen Kever en Renault Estafette bezoekt ze regelmatig de meest bijzondere plekken in Nederland en België.

(Te) gekke slaapplekken

Deze bijzondere slaapplekken hebben de afgelopen maanden allemaal een plekje gekregen op haar eigen website en in haar in februari verschenen boek: (Te) gekke slaapplekken. Ga varen op een kampeervlot, ga sterrenkijken vanuit een sterrenkubus, slaap in de torenkamer van Hotel New York of kruip achter het stuur van een hippie busje. Het boek van Renske staat vol met leuke unieke slaapplekken, reistips en prachtige sfeerfoto’s.

Renske ontdekt de wereld

In haar boek en op haar website wil Renske laten zien dat dichtbij ook heel bijzonder kan zijn. Je hoeft bijvoorbeeld niet altijd ver te reizen om uniek te kunnen overnachten. De mooiste dingen gebeuren namelijk als we uit ons vertrouwde omgeving stappen. Ga er even op uit, laat je mobiel links liggen en ga onthaasten.

Slapen in een cocoon tent

Slapen in een cocoon tent – Foto: Renske

Slapen in een stoere airstream

Slapen in een stoere airstream – Foto: Renske

!! Winactie : maak kans op het boek

Ondertussen zitten wij midden in het boek en zijn wij al erg enthousiast geworden over deze te gekke slaapplekken die Renske uitlicht in haar boek. 208 pagina’s vol inspiratie voor een te gek weekendje weg. Heerlijk al die leuke tips. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit boek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kunt namelijk dit boek winnen bij ons. Meedoen is heel simpel. Beantwoord de volgende vraag via onze website of social media (Facebook, Twitter, Instagram) kanalen:

 

Wat is jouw meest unieke slaapplek geweest tot nu toe?

 

Het leukste antwoord wint en wordt gekozen door ons team. Meedoen kan tot 1 oktober 2019. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy