The Old Market in Naxos stad

Gepubliceerd: 23 jan 2018 | Foto: The Old Naxos in Naxos stad

Over romantische plekken gesproken, in Naxos stad op het Griekse eiland Naxos hebben ze aan romantiek geen tekort. Deze stad heeft diverse leuke plekken, waarvan The Old Market (ook wel het Naxos doolhof genoemd) er één van is. Heerlijk rondstruinen en verdwalen in de smalle steegjes en genieten van de vele winkeltjes en restaurants die er te vinden zijn. In The Old Market vind je ook ontzettend veel leuke souvenirwinkels. Als je op zoek bent naar een uniek en handmade souvenir dan zit je in The Old Market helemaal goed. 

Winkelen in The Old Market in Naxos stad

Winkelen in The Old Market in Naxos stad

Eten en drinken in Naxos stad

Naxos stad bruist en heeft een hip uitgaansgebied waarbij je kunt genieten van Griekse drankjes en andere lekkernijen. Bij de haven heb je veel restaurants en barretjes met een fenomenaal uitzicht op de haven. Een plek waar je uren kunt blijven hangen, heerlijk mensen kijken die op de boulevard aan het flaneren zijn. 

Dineren in The Old Market 

Ook in The Old Market vind je diverse romantische restaurantjes waarbij je goed kennismaakt met de Griekse keuken en de Griekse cultuur. Het mooie aan dineren in The Old Market is het feit dat de steegjes zo smal. Op deze manier kun je op een idyllische en intieme manier eten.

Romantisch dineren in The Old Market in Naxos stad

Romantisch dineren in The Old Market in Naxos stad

Er zijn in The Old Market en ook aan de haven van Naxos stad verschillende soorten restaurants te vinden en ook verschillende keukens. Wij raden het aan om sowieso voor een Grieks restaurant te gaan, want je bent tenslotte in Griekenland en het Griekse eten is echt heerlijk. Probeer bijvoorbeeld eens de Griekse gerechten Stifado of Kleftiko

Sfeervideo over The Old Market in Naxos stad

Lees meer over Naxos

Naxos: gezellig, culinair & idyllisch

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs over Griekenland

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

De mooiste plekjes in Griekenland

Griekenland is een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Dat is niet verrassend, want het land is rijk aan schitterende...

Wat zijn de mooiste Griekse eilanden?

Griekenland is het land van het azuurblauwe water, de idyllische huisjes met blauwe daken, de smaakvolle Griekse keuken en de...

Náuplion: een parel op het Griekse vasteland

Eindelijk. Hier zijn we weer. Nu schijnbaar iedereen toch in Ibiza zit, is het hoog tijd om mijn borsalino van...

De mooiste resorts van Kos op een rij

Genieten van Griekse specialiteiten, heerlijk luieren op het strand of het eiland verkennen op de fiets, daar bestaat een vakantie...

Kos, een belevenis op de fiets

Als typische Nederlander spring ik dagelijks op de fiets en op deze manier kom ik zo’n beetje overal. Het Griekse...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy