The Old Naxos in Naxos stad

The Old Market in Naxos stad


23 jan 2018 | Griekenland
Foto: The Old Naxos in Naxos stad

Over romantische plekken gesproken, in Naxos stad op het Griekse eiland Naxos hebben ze aan romantiek geen tekort. Deze stad heeft diverse leuke plekken, waarvan The Old Market (ook wel het Naxos doolhof genoemd) er één van is. Heerlijk rondstruinen en verdwalen in de smalle steegjes en genieten van de vele winkeltjes en restaurants die er te vinden zijn. In The Old Market vind je ook ontzettend veel leuke souvenirwinkels. Als je op zoek bent naar een uniek en handmade souvenir dan zit je in The Old Market helemaal goed. 

Winkelen in The Old Market in Naxos stad

Winkelen in The Old Market in Naxos stad

Eten en drinken in Naxos stad

Naxos stad bruist en heeft een hip uitgaansgebied waarbij je kunt genieten van Griekse drankjes en andere lekkernijen. Bij de haven heb je veel restaurants en barretjes met een fenomenaal uitzicht op de haven. Een plek waar je uren kunt blijven hangen, heerlijk mensen kijken die op de boulevard aan het flaneren zijn. 

Dineren in The Old Market 

Ook in The Old Market vind je diverse romantische restaurantjes waarbij je goed kennismaakt met de Griekse keuken en de Griekse cultuur. Het mooie aan dineren in The Old Market is het feit dat de steegjes zo smal. Op deze manier kun je op een idyllische en intieme manier eten.

Romantisch dineren in The Old Market in Naxos stad

Romantisch dineren in The Old Market in Naxos stad

Er zijn in The Old Market en ook aan de haven van Naxos stad verschillende soorten restaurants te vinden en ook verschillende keukens. Wij raden het aan om sowieso voor een Grieks restaurant te gaan, want je bent tenslotte in Griekenland en het Griekse eten is echt heerlijk. Probeer bijvoorbeeld eens de Griekse gerechten Stifado of Kleftiko

Sfeervideo over The Old Market in Naxos stad

Lees meer over Naxos

Naxos: gezellig, culinair & idyllisch


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *