Visum aanvragen Egypte

Gepubliceerd: 06 jun 2018 | Foto: Visum aanvragen voor Egypte

Egypte, het land van de kamelen, piramides en de vele uren zon en strand! Ook was Egypte het land van de sleur voordat je het land binnen mocht komen; het visum! Dat is nu voorbij: je kunt nu gemakkelijk je visum online aanvragen!

Waarom naar Egypte?

Egypte is een bijzonder land om te zien… de hoge temperaturen, cultuur en woestijn. Kortom een land met veel mogelijkheden. Met een quad door de woestijn? Een nachtje slapen in de woestijn? Sterrenkijken? Of liever een tempel bezoeken? Zwemmen in de Rode Zee? Genieten van de pracht van land en water. Egypte biedt dit allemaal!

Marloes bij de piramides in Egypte

Online visum aanvragen voor Egypte

Vernieuwend is het zeker, online een visum aanvragen voor Egypte waarbij niet eens een handtekening nodig is. Toch kan het en is het helemaal van deze tijd. Als Nederlandse en Belgische reiziger ben je verplicht een visum aan te vragen voordat je Egypte in mag. Soms kan je op de luchthaven een visum kopen, maar ook dan staan er vaak lange rijen en is de mogelijkheid tot pinnen niet altijd een optie. Het e-visum is een officieel visum afgegeven door de Egyptische overheid, dus er zitten geen addertjes onder het gras.

Felucca varen in Egypte

Hoe vraag ik een visum aan? 

Vul het formulier in; dit duurt slechts 5 minuten en je visum kun je direct online afrekenen: €34,50 p.p. Het visum is 3 maanden geldig. Je hebt keus uit een single entry of een multiple entry. Het is natuurlijk niet toegestaan om te werken met dit visum.

Het visum kan, mits alles goed en volledig is ingevuld, binnen 72 uur geleverd worden. Let goed op dat je je paspoort gegevens goed invult en let nog meer op wanneer je met kinderen reist. Kinderen moeten nu een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer in het paspoort bij de ouders bijgeschreven zijn.

Laat je avontuur beginnen!

Dus wil jij een onbezorgde reis starten naar Egypte? Vraag dan nu je e-visum aan bij E-visumegypte.nl en droom alvast weg bij deze inspirerende blog over Egypte! Wij wensen je alvast veel plezier en laat ons vooral je ervaring weten!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs over Egypte

Wat te doen in El Gouna, Egypte? 10 leukste bezienswaardigheden

Hoewel Hurghada, Marsa Alam en Sharm-el-Sheikh de harten van de Nederlandse vakantiegangers al lang veroverd hebben, is El Gouna nog...

Egypte, het land van de piramides, tempels en woestijnen

Reis mee naar Egypte in Afrika. Deze reis heb ik een tijd terug gedaan, maar het was ook een superreis...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy