Zoek
Sluit dit zoekvak.

Visum aanvragen Egypte

Visum aanvragen voor Egypte

Visum aanvragen Egypte

Visum aanvragen voor Egypte

Inhoudsopgave

Egypte, het land van de kamelen, piramides en de vele uren zon en strand! Ook was Egypte het land van de sleur voordat je het land binnen mocht komen; het visum! Dat is nu voorbij: je kunt nu gemakkelijk je visum online aanvragen!

Waarom naar Egypte?

Egypte is een bijzonder land om te zien… de hoge temperaturen, cultuur en woestijn. Kortom een land met veel mogelijkheden. Met een quad door de woestijn? Een nachtje slapen in de woestijn? Sterrenkijken? Of liever een tempel bezoeken? Zwemmen in de Rode Zee? Genieten van de pracht van land en water. Egypte biedt dit allemaal!

Marloes bij de piramides in Egypte

Online visum aanvragen voor Egypte

Vernieuwend is het zeker, online een visum aanvragen voor Egypte waarbij niet eens een handtekening nodig is. Toch kan het en is het helemaal van deze tijd. Als Nederlandse en Belgische reiziger ben je verplicht een visum aan te vragen voordat je Egypte in mag. Soms kan je op de luchthaven een visum kopen, maar ook dan staan er vaak lange rijen en is de mogelijkheid tot pinnen niet altijd een optie. Het e-visum is een officieel visum afgegeven door de Egyptische overheid, dus er zitten geen addertjes onder het gras.

Felucca varen in Egypte

Hoe vraag ik een visum aan? 

Vul het formulier in; dit duurt slechts 5 minuten en je visum kun je direct online afrekenen: €34,50 p.p. Het visum is 3 maanden geldig. Je hebt keus uit een single entry of een multiple entry. Het is natuurlijk niet toegestaan om te werken met dit visum.

Het visum kan, mits alles goed en volledig is ingevuld, binnen 72 uur geleverd worden. Let goed op dat je je paspoort gegevens goed invult en let nog meer op wanneer je met kinderen reist. Kinderen moeten nu een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer in het paspoort bij de ouders bijgeschreven zijn.

Laat je avontuur beginnen!

Dus wil jij een onbezorgde reis starten naar Egypte? Vraag dan nu je e-visum aan bij E-visumegypte.nl en droom alvast weg bij deze inspirerende blog over Egypte! Wij wensen je alvast veel plezier en laat ons vooral je ervaring weten!

Plan je reis door Egypte
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je reis door Egypte