Weekendje weg inclusief activiteit!

Weekendje weg in eigen land!

Weekendje weg in eigen land!

Zoals veel mensen gaan wij ook regelmatig even een weekendje weg. Gewoon lekker eruit, op een andere plek, even uit de sleur tot rust komen. Of juist lekker actief zijn waardoor je je werk even helemaal kunt vergeten. Een weekendje weg moet lekker zijn, maar het liefst ook niet te duur. Wanneer je een overnachting boekt ben je vaak wel kieskeurig qua prijs, maar dan ben je op de locatie en wil je nog een activiteit doen. De prijs die je dan vaak moet betalen voor de activiteit valt dan nogal eens hoog uit. Wordt zo’n weekendje weg toch nog duur.

Je hebt tegenwoordig ook websites, waar je het weekendje weg All Inclusive kunt boeken. Dit betekent dat je de overnachtingen en activiteit(zoals beauty arrangement, spa, pretpark, diner, klimbos, etc) allemaal tegelijk boekt en vaak voor een heel leuke prijs! Zo heb ik de website www.weekendesk.nl gevonden, waar je diverse relax weekendjes in binnen- en buitenland kunt boeken. Vaak zijn het schitterende locaties waar je verblijft en er zitten heel leuke en fijne activiteiten bij.

Buunderkamp in Wolfheze

Zo heb ik de aanbieding van 4 sterren hotel Buunderkamp in Wolfheze opgemerkt. Deze ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe en de omgeving van het hotel zelf is ook al bosrijk. Een uitstapje naar de Posbank is vanaf hier zo gemaakt, of een dagje Arnhem, wat vlakbij ligt is ook erg leuk. In Arnhem kun je ook naar de dierentuin(Burger’s Zoo) of naar het Nederlands Openlucht Museum. En voor de golfliefhebbers ligt de Edese Golfbaan vlakbij.

Hoge Veluwe

De Posbank in de winter!

Een mooie aanbieding

In deze aanbieding krijg je een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt, inclusief diner en een late checkout voor maar 129 euro in een vier sterren hotel. In de omgeving van de Veluwe is dit echt een koopje en kun je heerlijk tot rust komen door lekker de heide op te gaan en te genieten van de natuur. Een weekendje weg hoeft dus niet altijd duur uit te vallen, boek bijvoorbeeld met Weekendesk. Reizen moet natuurlijk wel leuk blijven. Alvast een heel fijn reisweekend!

De Posbank in de zomer! Prachtige kleuren!

De Posbank in de zomer! Prachtige kleuren!

Reageer op dit artikel
  1. Auteur

    Ik ben Martin Brinkman, 40 jaar, woonachtig in Deventer. Ik ben de budgetcoach van Liefde Voor Reizen, want ik ben in het dagelijks leven Financieel Manager bij leasemaatschappij XLLease te Apeldoorn en ik hou van reizen! Die combinatie zorgt ervoor dat ik graag probeer zoveel mogelijk te doen voor zo min mogelijk geld, maar wel met het nodige comfort.