Video: Stedentrip Porto (VIDEO)

Op stedentrip naar Porto, een wens die ik al een tijdje had. Terwijl ik steeds meer foto’s over Lissabon voorbij zag komen, nam bij de nieuwsgierigheid naar Porto toe. Dit voorjaar was het eindelijk zover. Met alleen vliegtickets en de boeking van het appartement in hartje Porto op zak, vertrokken we naar deze bruisende Portugese stad. Porto bleek uiteindelijk een hele goede keuze te zijn, wat een fijne stad! Lees onze ervaringen!

Stedentrip Porto

Dit vinden wij van Porto: Porto heeft ons zo erg verrast, dat wij een beetje verliefd zijn geworden op deze Portugese stad. De stad heeft de perfecte sfeer, is erg schoon en heeft gewoon alles voor een onvergetelijke stedentrip. Een stad voor jong en oud, voor romantische stelletjes, maar ook zeker een aanrader voor een vriendentrip. De Portugese huisjes, leuke bezienswaardigheden, mooie bruggen en Portugese gastvrijheid, sprak ons het meeste aan. Wij gaan zeker nog eens richting Porto!

Om jou ook enthousiast te kunnen maken hebben wij een reisvideo gemaakt waarin we onze ervaringen hebben verwerkt. Reis nu mee door Porto en ga het ook zelf ervaren! Meer lezen over Porto? Lees dan onze uitgebreide reisblog over Porto!

Bekijk onze video over Porto

Deel deze reisvideo via social media

Deel deze reisvideo via WhatsappDeel deze reisvideo via FacebookDeel deze reisvideo via TwitterPin deze reisvideo op Pinterest

Geef je waardering voor deze reisvideo door op ons videokanaal te abonneren:

Op ons videokanaal vind je meer dan 150 reisvideo's. Genoeg inspiratie dus!


Meer reisvideo's