Stedentrip Porto

Stedentrip Porto (VIDEO)


05 okt 2018 | Portugal
Foto: Stedentrip Porto

Op stedentrip naar Porto, een wens die ik al een tijdje had. Terwijl ik steeds meer foto’s over Lissabon voorbij zag komen, nam bij de nieuwsgierigheid naar Porto toe. Dit voorjaar was het eindelijk zover. Met alleen vliegtickets en de boeking van het appartement in hartje Porto op zak, vertrokken we naar deze bruisende Portugese stad. Porto bleek uiteindelijk een hele goede keuze te zijn, wat een fijne stad! Lees onze ervaringen!

Stedentrip Porto

Dit vinden wij van Porto: Porto heeft ons zo erg verrast, dat wij een beetje verliefd zijn geworden op deze Portugese stad. De stad heeft de perfecte sfeer, is erg schoon en heeft gewoon alles voor een onvergetelijke stedentrip. Een stad voor jong en oud, voor romantische stelletjes, maar ook zeker een aanrader voor een vriendentrip. De Portugese huisjes, leuke bezienswaardigheden, mooie bruggen en Portugese gastvrijheid, sprak ons het meeste aan. Wij gaan zeker nog eens richting Porto!

Om jou ook enthousiast te kunnen maken hebben wij een reisvideo gemaakt waarin we onze ervaringen hebben verwerkt. Reis nu mee door Porto en ga het ook zelf ervaren! Meer lezen over Porto? Lees dan onze uitgebreide reisblog over Porto!

Bekijk onze video over Porto


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?