Van Gogh Tour: Vincents levensreis door Brabant (VIDEO)

Van Gogh Tour Brabant - Vincent van Gogh tour video

Van Gogh Tour Brabant - Vincent van Gogh tour video

Martin en Jesper reisden dit weekend op uitnodiging van VisitBrabant dwars door Brabant langs alle belangrijke plekken van Vincent van Gogh. Waar is hij geboren, waar haalde hij zijn inspiratie vandaan? Wat maakte hij allemaal mee in Nuenen, wat vandaag de dag is omgedoopt tot Van Gogh Village. Een interessante reis terug in de tijd, die Martin en Jesper graag met jullie willen delen. Bekijk nu onze sfeervideo en lees ons uitgebreide verslag over deze bijzondere tour.

Sfeervideo: Van Gogh Tour Brabant

Onze ervaringen, inclusief sfeerfoto’s

Lees ook onze uitgebreide reisblog over deze inspirerende Vincent van Gogh tour in Brabant.

Enthousiast geworden?

Wil jij ook graag een keer deze inspirerende Van Gogh tour doen in Brabant? Lees dan alvast meer erover op de website van Visitbrabant!

Reageer op dit artikel

Op de hoogte blijven?

Ontvang als eerste de nieuwste blogs. Laat hieronder jouw e-mailadres achter (wij gebruiken jouw e-mailadres niet voor andere doeleinden)

  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

    Reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *