Fietsvakantie met een elektrische fiets!

Reizen met een elektrische fiets


22 jun 2016 |
Foto: Fietsvakantie met een elektrische fiets!

Fietsvakanties zijn helemaal in, steeds meer mensen besluiten de fietsen mee te nemen en in het buitenland mooie stukken te fietsen. Groot gelijk, aangezien ‘de fiets’ steeds beter wordt. Tegenwoordig is het zeer makkelijk om grote afstanden af te kunnen leggen door middel van de elektrische fiets. Zo zijn bijvoorbeeld de Kalkhoff fietsen hier erg geschikt voor. Deze elektrische fietsen zijn erg stevig, hebben 8 versnellingen en zijn in verschillende versies te verkrijgen. Voor een fietsvakantie is het wel handig om een sportief model te nemen. 

Onze fietsvakantie tips

Een land wat wij zeker aanraden is Zweden. Fietsen is Zweden is een hele bijzondere ervaring. Je hebt er namelijk veel gebieden waar je tijdens het fietsen prachtige landschappen kunt spotten. Deze gebieden kun je perfect combineren met het bezoeken van steden als bijvoorbeeld Göteborg. Reporters Marloes & Bert waren vorig jaar op fietsvakantie in Zweden en hebben al hun avonturen gebundeld in een uitgebreid reisverslag

Als je naar Zweden gaat voor een fietsvakantie, denk dan goed na over de periode en hoe lang je erheen wilt. Kijk goed naar het weer en ga zeker niet in de winter. Het mooie aan Zweden is ook dat je het prima kunt combineren met Noorwegen. Zo kun je nog meer van het prachtige Scandinavië ontdekken. 

Fietsen in Zweden!

Fietsen in Zweden!

Wil je liever dichterbij blijven en wil je bijvoorbeeld vanuit je eigen huis kunnen vertrekken, dan zijn misschien de Waddeneilanden wel wat voor jou. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het prachtige Texel. Pak de Teso boot vanaf Den-Helder en ontdek het eiland per fiets. Texel is een fijn fietseiland en er zijn verschillende leuke plaatsen te bezoeken zoals De Koog, Ecomare en Den Burg. Reporters Jesper & Martin bezochten vorig jaar Texel en hebben hun ervaringen gebundeld in een uitgebreid reisverslag

Fietsen op Texel!

Fietsen op Texel!

Wil je meer fietsvakantie tips?

Blijf ons dan volgen! Volg ons bijvoorbeeld op Facebook voor de meest recente reistips!


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *