Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Gepubliceerd: 08 mei 2019 | Foto: Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline
Reisblog Liefde voor Reizen

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens het reizen geluisterd met normale oordopjes. Het grootste probleem was telkens dat de draadjes door elkaar gingen. Ook het geluid kon veel beter. Na de simpele oordopjes was ik overgestapt op een koptelefoon, waarmee het geluid in ieder geval stukken beter was. Toch bleef het een strijd met het draad. Tijd om op zoek te gaan naar goede bluetooth oordopjes.

Bluetooth Attitude oordopjes

Via mijn mail kreeg ik een persbericht binnen over de Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline. Deze oordopjes zien er prachtig uit en zijn in mijn ogen een zeer betaalbaar model. Ik mag ze dan ook van Cellularline gaan testen. Hierbij mijn review.

Chique uitstraling

Al direct bij het uitpakken valt mij op dat het in een chique rond doosje zit. Dit is super handig als je ze wilt meenemen op reis, zo raak je de bluetooth oordopjes niet snel kwijt. Het doosje fungeert ook als oplaadstation. Aan de buitenkant zit een USB input waarmee je ze kunt opladen. Dit kan eenvoudig met het USB stekkertje via je laptop of computer.

Eenvoudig op te laden via USB
Eenvoudig op te laden via USB

Accessoires

Naast het ronde doosje worden er ook 10 extra dopjes meegeleverd die je op de oordopjes kunt bevestigen. Deze verschillen ook in formaat, mochten de grote oordopjes niet helemaal passen, kun je ook een kleiner formaat erop plaatsen.

De meegeleverde extra accessoires
De meegeleverde (extra) accessoires

Het geluid

Tijd voor de echte test: het geluid. Dit is natuurlijk het belangrijkste, aangezien ik graag mooie muziek wil horen tijdens het reizen. Nadat ik de oordopjes helemaal had opgeladen (wat zo’n 1,5 uur duurde ongeveer) plaatste ik ze in mijn oren en activeerde ik ze door tegelijk op beiden knopjes op de oordopjes te klikken.

De oordopjes
De oordopjes

Als je de bluetooth oordopjes hebt opgeladen kun je er 2,5 uur mee luisteren. Na een korte left & right test zet ik de bluetooth op mijn telefoon aan en ga ik naar mijn Spotify playlist om mijn muziek op te zetten.

Na de eerste 5 seconden ben ik al erg positief verrast. Het geluid is heel goed en ik hoor de muziek zoals ik het graag wil horen. De bas en hoge tonen zijn goed in balans en de omgeving is qua geluid volledig verdwenen. Het is heel fijn om muziek te kunnen luisteren zonder snoertjes. Of de oortjes ook goed blijven zitten tijdens het hardlopen weet ik niet, maar ze zijn wel IPX5-gecertificeerd, en moeten daarom tegen regen en zweet kunnen.

Conclusie

Ik kan de Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline zeer aanraden als je op zoek bent naar goede draadloze oordopjes en niet de hoofdprijs wilt betalen. Voor 79 euro heb je goede oordopjes waar je lang van kunt genieten. Ook tijdens het reizen is dit een heel handige gadget, zodat je zonder snoertjes muziek kunt luisteren bijvoorbeeld in het vliegtuig.

Reisblogger Jesper

Geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!
Reviews

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten. Privacy Paspoorthoes Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Travis Touch translator
Reviews

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed & breakfast in Duitsland, een chateau in Frankrijk of een camping in Italië, je ziet het allemaal voorbij komen op televisie. Ongemakkelijke situaties Wat mij telkens weer verbaasd, is het feit dat deze beginnende ondernemers Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Review FRITZ!Box 6820 LTE - router
Reviews

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

[Deze winactie is afgelopen] – Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu is dat niet altijd wenselijk, maar wel erg handig als je internet in bereik hebt. Daar is nu een handige compacte oplossing voor: de FRITZ!Box 6820 LTE. Internet als router De FRITZ!Box Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy