Review – Divoom Travel speaker

Review – Divoom Travel speaker

Review – Divoom Travel speaker

Wij van Liefde Voor Reizen testen regelmatig handige reisgadgets. Na onze test schrijven wij direct een review zodat jij als reiziger ook meteen weet of je deze moet aanschaffen. Deze week hebben wij gekozen voor de Divoom Travel speaker. Deze speaker behoort tot de categorie bluetooth speakers. Deze compacte bluetooth speaker is door zijn compactheid eenvoudig mee te nemen op reis. Ok, laten we de test starten. 

Eerste indruk:

De eerste indruk is goed, de box zit goed verpakt en is gemakkelijk uit te pakken. Eenmaal in de hand hebben voelt deze robuust en stevig aan, je hebt echt een geluidsbox in je handen die wel tegen een stootje kan.

Geluidskwaliteit:

Als muziekliefhebber hou ik van mooi geluid, het liefst hifi voor mij! Het geluid valt mij niet tegen voor de prijs, het is helder, enkel zijn de bassen niet zo diep als je bij een hifi box hebt, maar voor dit geld kan je dat natuurlijk ook niet verwachten! Ofwel een prima geluidskwaliteit voor een outdoor/camping leven.

Gebruiksvriendelijkheid:

De box werkt simpel, je verbindt je telefoon met de bluetooth en het geluid is er direct, geen poespas. Simpel en degelijk. Ook bestaat er de mogelijkheid om telefoon gesprekken te accepteren, dit is echter niet een functie die ik veel zal gebruiken, maar wel leuk dat deze functie aanwezig is. 

Handige functies:

Er zit een goede stevige ring aan zodat je hem gemakkelijk aan je broek of tas kunt bevestigen. Het grote voordeel is dat de box ook nog eens waterbestendig is! Dus bij een regenbui kan je hem gerust laten hangen, maar ik zou er bijvoorbeeld niet mee gaan zwemmen ;-).

Eindbeoordeling

Ik vind het apparaat zeer geschikt om mee te nemen op vakantie of voor een wandeling. Het apparaat is robuust, klein van formaat,  kan tegen watergedrup en het geluid is zeker niet slecht! Mocht je dus nog een apparaat zoeken om jouw favoriete muziek af te spelen tijdens het reizen? Dan kan deze zeker bij je opties behoren!

TAGS:
Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!