Review Luckies Kurken Wereldkaart

Review: Corkboard map

Review: Corkboard map

Ken je dat gevoel, je bent verhuisd en je wilt eigenlijk zo snel mogelijk iets vets aan de muur hangen. Het liefst iets in het thema reizen. Dat gevoel had ik ook. Gelukkig kwam ik tijdens het zoeken al snel op de gave website Ditverzinjeniet.nl terecht. Hierop vind je honderden originele cadeaus, ook in reisstijl en voor aan de muur. 

Na een tijdje zoeken tussen de producten werd ik heel enthousiast van de Luckies Kurken Wereldkaart, een prikboard in de vorm van de wereldkaart. Eenmaal besteld en in huis kon de puzzel beginnen. De Corkboard Map zoals deze wereldkaart ook wel wordt genoemd bestaat uit 16 losse delen, het is daarom eerst even goed kijken op de doos hoe de wereld er ook alweer precies uitziet. Vooral de kleine eilandjes lijken op elkaar. Toch zit er wel duidelijk verschil in, goed kijken dus. 

Corkboard map bestaat uit 16 losse delen
Corkboard map bestaat uit 16 losse delen

Even een tip van mij: leg eerst alle 16 delen op de grond in de juiste volgorde en met de juiste ruimte tussen de delen. Daarna kun je het witte velletje eraf trekken en op de muur bevestigen. Let wel op: vast is vast! 

Leg de 16 delen eerst op de grond of een grote tafel op de juiste positie
Leg de 16 delen eerst op de grond of een grote tafel op de juiste positie

In de doos zitten ook 16 ronde pins waarmee je foto’s of kaarten kunt bevestigen aan de Luckies Kurken Wereldkaart. Zo kun je de kaart een speels karakter geven. Gaaf toch? 🙂

Luckies Kurken Wereldkaart
Luckies Kurken Wereldkaart –  16 x round pins

Voordelen

– Groot genoeg (kunt meerdere kleine foto’s naast elkaar erin prikken)
– Het is van kurk en oogt daarom stoer aan de muur
– Je kunt zelf nog wat spelen met de ruimte tussen de landen

Nadelen

– Mist het land IJsland 
– Je moet wel van puzzelen houden / geduld hebben
– Vast is vast 

De Luckies Kurken Wereldkaart bestellen? 

Ben je net zo enthousiast als mij en wil je deze Wereldkaart bestellen? Bestel de Luckies Kurken Wereldkaart dan hier!

TAGS:
Heb je een vraag over deze blog? Stuur ons een berichtje!
  1. Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?