Review Luckies Kurken Wereldkaart

Gepubliceerd: 03 mei 2016 | Foto: Review: Corkboard map

Ken je dat gevoel, je bent verhuisd en je wilt eigenlijk zo snel mogelijk iets vets aan de muur hangen. Het liefst iets in het thema reizen. Dat gevoel had ik ook. Gelukkig kwam ik tijdens het zoeken al snel op de gave website Ditverzinjeniet.nl terecht. Hierop vind je honderden originele cadeaus, ook in reisstijl en voor aan de muur. 

Na een tijdje zoeken tussen de producten werd ik heel enthousiast van de Luckies Kurken Wereldkaart, een prikboard in de vorm van de wereldkaart. Eenmaal besteld en in huis kon de puzzel beginnen. De Corkboard Map zoals deze wereldkaart ook wel wordt genoemd bestaat uit 16 losse delen, het is daarom eerst even goed kijken op de doos hoe de wereld er ook alweer precies uitziet. Vooral de kleine eilandjes lijken op elkaar. Toch zit er wel duidelijk verschil in, goed kijken dus. 

Corkboard map bestaat uit 16 losse delen
Corkboard map bestaat uit 16 losse delen

Even een tip van mij: leg eerst alle 16 delen op de grond in de juiste volgorde en met de juiste ruimte tussen de delen. Daarna kun je het witte velletje eraf trekken en op de muur bevestigen. Let wel op: vast is vast! 

Leg de 16 delen eerst op de grond of een grote tafel op de juiste positie
Leg de 16 delen eerst op de grond of een grote tafel op de juiste positie

In de doos zitten ook 16 ronde pins waarmee je foto’s of kaarten kunt bevestigen aan de Luckies Kurken Wereldkaart. Zo kun je de kaart een speels karakter geven. Gaaf toch? 🙂

Luckies Kurken Wereldkaart
Luckies Kurken Wereldkaart –  16 x round pins

Voordelen

– Groot genoeg (kunt meerdere kleine foto’s naast elkaar erin prikken)
– Het is van kurk en oogt daarom stoer aan de muur
– Je kunt zelf nog wat spelen met de ruimte tussen de landen

Nadelen

– Mist het land IJsland 
– Je moet wel van puzzelen houden / geduld hebben
– Vast is vast 

De Luckies Kurken Wereldkaart bestellen? 

Ben je net zo enthousiast als mij en wil je deze Wereldkaart bestellen? Bestel de Luckies Kurken Wereldkaart dan hier!

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Reis mee via onze socials

Meer inspirerende blogs

De leukste dagtrips vanuit Sydney

Er is veel te zien en te doen in en rondom het Australische Sydney. Zo kun je de rijke...

Treinrondreizen door Europa: mooie treinreizen vanuit Nederland!

Treinrondreizen door Europa, een avontuurlijke én milieubewuste manier van reizen. Een rondreis maken met de trein door Europa is ook...

São Bento: een van de mooiste stations ter wereld!

Wie de mooie Portugese havenstad Porto bezoekt mag een bezoek aan São Bento, een van de mooiste treinstations ter wereld...

Is een camper iets voor mij? De voor- en nadelen van een camper!

Het huren van een camper is hot. Steeds meer mensen hebben de smaak te pakken en kiezen voor een camperreis...

City break in Stavanger: skiën, fjorden en Noorse gastvrijheid

Prachtige fjorden, indrukwekkende gletsjers en majestueuze bergen, de omgeving van Stavanger in Noorwegen weet menig reiziger enthousiast te maken. Zeker...

Rondreis door Afrika: Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en richt zich op avontuurlijke reizigers. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy