Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

Gepubliceerd: 26 jul 2018 | Foto: Review FRITZ!Box 6820 LTE

Review FRITZ!Box 6820 LTE
Reisblog Liefde voor Reizen

[Deze winactie is afgelopen] – Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu is dat niet altijd wenselijk, maar wel erg handig als je internet in bereik hebt. Daar is nu een handige compacte oplossing voor: de FRITZ!Box 6820 LTE.

Internet als router

De FRITZ!Box 6820 LTE is een kleine router die ontwikkeld is om mee te nemen op reis. Wel is stroom een vereiste. Het internet haalt deze kleine router van een SIM-kaartje. Je maakt draadloos verbinding met het kastje en je hebt internet.

FRITZ!Box6820 LTE

Bekabeld en draadloos

De internetverbinding kun je draadloos via de wifi maken of je kunt de router direct in je computer steken. De snelheid heeft hier natuurlijk invloed op, bekabeld geeft sneller internet. Helaas heb ik de router niet bedraad kunnen testen, omdat er in mijn computer geen directe aansluiting zit voor een netwerkkabel (wel te verkrijgen via een hub). Voor mij was de draadloze internet mogelijkheid van deze router voldoende.

Snelheid

Ik heb de router getest en daarbij twee apparaten draadloos aangesloten. Op de tablet heb ik Netfilx aangezet en op mijn mobiel ben ik op Facebook gaan surfen. Het laden van Netflix duurt wel wat langer dan normaal, maar wanneer het filmpje eenmaal af begint te spelen loopt deze soepel. Op mijn telefoon heb ik geen probleem om gelijktijdig op Facebook te kijken. Wanneer ik van Netflix naar YouTube schakel, is YouTube wel een stuk sneller te openen met deze router en snelheid.

Hotspot

Dat dit kastje internet kan geven is nog niet alles. Deze router laat het ondanks zijn grootte toe om meerdere apparaten te koppelen. Hierdoor hoef je dus niet je mobiel te gebruiken als hotspot.

Voor het hele gezin

Ik sprak mijn broer over deze router, hij gaf aan dat zo’n kastje een uitkomst zou zijn voor hem als vader van een gezin met drie kinderen. Hij gaf aan het tof te vinden dat je met meerdere apparaten op deze router kan aansluiten, zodat dit los staat van zijn telefoon en zijn internetgebruik. Ook het gegeven: ‘op is op’ lijkt een voordeel te zijn voor een gezin met meerdere kinderen.

Klein en handzaam

Het apparaat is klein en handzaam, wat maakt dat je hem gemakkelijk meeneemt naar welke plek dan ook.

Waar te gebruiken?

Deze router is overal te gebruiken waar je een stopcontact tot je beschikking hebt. Verder zou het een grote uitkomst kunnen zijn voor mensen die veel op het water zitten en varen.

Aanrader?

Ik denk dat deze router met name geschikt is voor de personen die overal internet willen hebben, zo ook op het water (mits er een stopcontact is) en voor personen die graag een hotspot mogelijkheid willen hebben voor hun medereizigers, maar wel controle wil behouden op het verbruik van het internet.

Ikzelf vind dit kastje erg handig en deze gaat zeker mee naar de komende huisjes en hotels!

WINNEN!

Wil jij ook gebruik maken van het gemak van de FRITZ!Box 6820 LTE? Beantwoord dan de volgende vraag en en maak kans op deze FRITZ!Box 6820 LTE (simkaart niet inbegrepen) t.w.v. 200 euro:

‘Waarom is dit de ideale router voor jou voor op reis?’ 

Laat hier je reactie achter of op Facebook!

Het leukste antwoord wint uiteindelijk en wordt gekozen door het team van Liefde voor Reizen. Meedoen kan tot 25 augustus 2018 en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd! De winnaar is: Mike van Graafeiland

Reisblogger Marloes

Geschreven door:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!
Reviews

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer plekken op de wereld wordt er naar je paspoort gevraagd. Zo is het een gewoonte geworden om in hotels je paspoort te geven voor een kopie of zelfs als borg achter te laten. Privacy Paspoorthoes Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

Review Travis Touch translator
Reviews

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed & breakfast in Duitsland, een chateau in Frankrijk of een camping in Italië, je ziet het allemaal voorbij komen op televisie. Ongemakkelijke situaties Wat mij telkens weer verbaasd, is het feit dat deze beginnende ondernemers Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline
Reviews

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens het reizen geluisterd met normale oordopjes. Het grootste probleem was telkens dat de draadjes door elkaar gingen. Ook het geluid kon veel beter. Na de simpele oordopjes was ik overgestapt op een koptelefoon, waarmee het Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy