Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

Review FRITZ!Box 6820 LTE - router

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

Review FRITZ!Box 6820 LTE - router

Inhoudsopgave

[Deze winactie is afgelopen] – Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu is dat niet altijd wenselijk, maar wel erg handig als je internet in bereik hebt. Daar is nu een handige compacte oplossing voor: de FRITZ!Box 6820 LTE.

Internet als router

De FRITZ!Box 6820 LTE is een kleine router die ontwikkeld is om mee te nemen op reis. Wel is stroom een vereiste. Het internet haalt deze kleine router van een SIM-kaartje. Je maakt draadloos verbinding met het kastje en je hebt internet.

FRITZ!Box6820 LTE

Bekabeld en draadloos

De internetverbinding kun je draadloos via de wifi maken of je kunt de router direct in je computer steken. De snelheid heeft hier natuurlijk invloed op, bekabeld geeft sneller internet. Helaas heb ik de router niet bedraad kunnen testen, omdat er in mijn computer geen directe aansluiting zit voor een netwerkkabel (wel te verkrijgen via een hub). Voor mij was de draadloze internet mogelijkheid van deze router voldoende.

Snelheid

Ik heb de router getest en daarbij twee apparaten draadloos aangesloten. Op de tablet heb ik Netfilx aangezet en op mijn mobiel ben ik op Facebook gaan surfen. Het laden van Netflix duurt wel wat langer dan normaal, maar wanneer het filmpje eenmaal af begint te spelen loopt deze soepel. Op mijn telefoon heb ik geen probleem om gelijktijdig op Facebook te kijken. Wanneer ik van Netflix naar YouTube schakel, is YouTube wel een stuk sneller te openen met deze router en snelheid.

Hotspot

Dat dit kastje internet kan geven is nog niet alles. Deze router laat het ondanks zijn grootte toe om meerdere apparaten te koppelen. Hierdoor hoef je dus niet je mobiel te gebruiken als hotspot.

Voor het hele gezin

Ik sprak mijn broer over deze router, hij gaf aan dat zo’n kastje een uitkomst zou zijn voor hem als vader van een gezin met drie kinderen. Hij gaf aan het tof te vinden dat je met meerdere apparaten op deze router kan aansluiten, zodat dit los staat van zijn telefoon en zijn internetgebruik. Ook het gegeven: ‘op is op’ lijkt een voordeel te zijn voor een gezin met meerdere kinderen.

Klein en handzaam

Het apparaat is klein en handzaam, wat maakt dat je hem gemakkelijk meeneemt naar welke plek dan ook.

Waar te gebruiken?

Deze router is overal te gebruiken waar je een stopcontact tot je beschikking hebt. Verder zou het een grote uitkomst kunnen zijn voor mensen die veel op het water zitten en varen.

Aanrader?

Ik denk dat deze router met name geschikt is voor de personen die overal internet willen hebben, zo ook op het water (mits er een stopcontact is) en voor personen die graag een hotspot mogelijkheid willen hebben voor hun medereizigers, maar wel controle wil behouden op het verbruik van het internet.

Ikzelf vind dit kastje erg handig en deze gaat zeker mee naar de komende huisjes en hotels!

WINNEN!

Wil jij ook gebruik maken van het gemak van de FRITZ!Box 6820 LTE? Beantwoord dan de volgende vraag en en maak kans op deze FRITZ!Box 6820 LTE (simkaart niet inbegrepen) t.w.v. 200 euro:

‘Waarom is dit de ideale router voor jou voor op reis?’ 

Laat hier je reactie achter of op Facebook!

Het leukste antwoord wint uiteindelijk en wordt gekozen door het team van Liefde voor Reizen. Meedoen kan tot 25 augustus 2018 en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd! De winnaar is: Mike van Graafeiland

YouTube video

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis