Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek

Bambook Notebook review

Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek

Bambook Notebook review

Inhoudsopgave

Bambook Notebook review – Even snel een iets noteren, we doen het soms wel een paar keer per dag. Van boodschappenlijstjes tot aan belangrijke notities voor je werk. Notitieboekjes heb je dan ook in alle vormen en maten. Ook zijn notitieboekjes (ook wel reisdagboeken genoemd) erg handig tijdens het reizen. Leg bijvoorbeeld je mooiste reisherinneringen vast, noteer wat je die dag gegeten hebt of schrijf je volledige reisroute uit. Gebruik jij ook een reisdagboek?

Bambook Notebook

Een paar weken geleden kwam ik Bambook Notebook tegen, een uitwisbaar notitieboek. Aangezien mijn bureau vol met blaadjes met aantekeningen ligt en ik het eerlijk gezegd best een papierverspilling vind, sprak mij dit duurzame product erg aan. Tijd om het uitwisbare notitieboek van Bambook te gaan testen.

Bambook Notebook Hardcover A5
Bambook Notebook Hardcover A5

Bambook hardcover A5

Ik heb gekozen voor Bambook Hardcover A5, aangezien ik het notitieboekje ook regelmatig op reis wil meenemen. Prima formaat wat niet teveel ruimte in je tas inneemt. Het uitwisbare notitieboek wordt geleverd met een zwarte Bambook stift met wisser, een penloop waarin je de stift kunt stoppen en een Bambook training waarmee je optimaal gebruik kunt maken van je Bambook notebook.

Het materiaal van de bladen is dik genoeg om goed erop te kunnen schrijven. Bij het maken van schrijffouten kun je kleine verbeteringen doorvoeren en stuffen met de achterkant van de stift. Ook het uitstuffen van een volledige bladzijde met een natte doek werkt erg goed. Er is daarna niets meer van de vorige aantekening zichtbaar en je kunt weer met een schone lei beginnen.

Bambook Notebook

Bambook App

Ik maak vaak aantekeningen die na een week niet meer van toepassing zijn, dan is zo’n uitwisbaar notitieboek helemaal ideaal. Ook voor aantekeningen die je langer wilt bewaren is Bambook Notebook een uitkomst. Je kunt namelijk eenvoudig via de Bambook App jouw aantekeningen digitaliseren en daarmee voorgoed bewaren. Apps die hierbij goed werken zijn Evernote, Google Drive, Dropbox of OneNote.

De voordelen op een rijtje

  • Géén pakken papier of verschillende notitieboeken meer nodig
  • Een duurzame manier van werken
  • Notities kunnen eenvoudig worden gedigitaliseerd
  • Het uitwisbare notitieboek is makkelijk mee te nemen
  • Ook verkrijgbaar met een eigen huisstijl

Hier moet je op letten tijdens het gebruik

  • Druk niet te hard met de stift tijdens het schrijven
  • Zorg voor een extra stift, zodat je altijd aantekeningen kunt blijven maken

Voor meer informatie over Bambook Notebook verwijzen wij graag naar Bambook.org

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis