Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek

Gepubliceerd: 20 nov 2017 | Foto: Bambook Notebook review

Bambook Notebook review – Even snel een iets noteren, we doen het soms wel een paar keer per dag. Van boodschappenlijstjes tot aan belangrijke notities voor je werk. Notitieboekjes heb je dan ook in alle vormen en maten. Ook zijn notitieboekjes (ook wel reisdagboeken genoemd) erg handig tijdens het reizen. Leg bijvoorbeeld je mooiste reisherinneringen vast, noteer wat je die dag gegeten hebt of schrijf je volledige reisroute uit. Gebruik jij ook een reisdagboek?

Bambook Notebook

Een paar weken geleden kwam ik Bambook Notebook tegen, een uitwisbaar notitieboek. Aangezien mijn bureau vol met blaadjes met aantekeningen ligt en ik het eerlijk gezegd best een papierverspilling vind, sprak mij dit duurzame product erg aan. Tijd om het uitwisbare notitieboek van Bambook te gaan testen.

Bambook Notebook Hardcover A5

Bambook Notebook Hardcover A5

Bambook hardcover A5

Ik heb gekozen voor Bambook Hardcover A5, aangezien ik het notitieboekje ook regelmatig op reis wil meenemen. Prima formaat wat niet teveel ruimte in je tas inneemt. Het uitwisbare notitieboek wordt geleverd met een zwarte Bambook stift met wisser, een penloop waarin je de stift kunt stoppen en een Bambook training waarmee je optimaal gebruik kunt maken van je Bambook notebook.

Het materiaal van de bladen is dik genoeg om goed erop te kunnen schrijven. Bij het maken van schrijffouten kun je kleine verbeteringen doorvoeren en stuffen met de achterkant van de stift. Ook het uitstuffen van een volledige bladzijde met een natte doek werkt erg goed. Er is daarna niets meer van de vorige aantekening zichtbaar en je kunt weer met een schone lei beginnen.

Bambook Notebook

Bambook App

Ik maak vaak aantekeningen die na een week niet meer van toepassing zijn, dan is zo’n uitwisbaar notitieboek helemaal ideaal. Ook voor aantekeningen die je langer wilt bewaren is Bambook Notebook een uitkomst. Je kunt namelijk eenvoudig via de Bambook App jouw aantekeningen digitaliseren en daarmee voorgoed bewaren. Apps die hierbij goed werken zijn Evernote, Google Drive, Dropbox of OneNote.

De voordelen op een rijtje

  • Géén pakken papier of verschillende notitieboeken meer nodig
  • Een duurzame manier van werken
  • Notities kunnen eenvoudig worden gedigitaliseerd
  • Het uitwisbare notitieboek is makkelijk mee te nemen
  • Ook verkrijgbaar met een eigen huisstijl

Hier moet je op letten tijdens het gebruik

  • Druk niet te hard met de stift tijdens het schrijven
  • Zorg voor een extra stift, zodat je altijd aantekeningen kunt blijven maken

Voor meer informatie over Bambook Notebook verwijzen wij graag naar Bambook.org

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

AD


Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer...

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed...

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens...

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

- Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu...

Wegdronen met deze prachtige DJI Spark!

Als je video's maakt, kan je bijna niet meer zonder de drone! Al lang koesterde ik deze wens en nu...

Hip & beschermd de zomer door met deze houten zonnebril

Reizen zonder zonnebril? Ik kan dat dus echt niet. Elke vakantie gaat mijn zonnebril mee. Ik kan er namelijk niet tegen om...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy