Bambook Notebook review

Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek


20 nov 2017 | Reviews
Foto: Bambook Notebook review

Bambook Notebook review – Even snel een iets noteren, we doen het soms wel een paar keer per dag. Van boodschappenlijstjes tot aan belangrijke notities voor je werk. Notitieboekjes heb je dan ook in alle vormen en maten. Ook zijn notitieboekjes (ook wel reisdagboeken genoemd) erg handig tijdens het reizen. Leg bijvoorbeeld je mooiste reisherinneringen vast, noteer wat je die dag gegeten hebt of schrijf je volledige reisroute uit. Gebruik jij ook een reisdagboek?

Bambook Notebook

Een paar weken geleden kwam ik Bambook Notebook tegen, een uitwisbaar notitieboek. Aangezien mijn bureau vol met blaadjes met aantekeningen ligt en ik het eerlijk gezegd best een papierverspilling vind, sprak mij dit duurzame product erg aan. Tijd om het uitwisbare notitieboek van Bambook te gaan testen.

Bambook Notebook Hardcover A5

Bambook Notebook Hardcover A5

Bambook hardcover A5

Ik heb gekozen voor Bambook Hardcover A5, aangezien ik het notitieboekje ook regelmatig op reis wil meenemen. Prima formaat wat niet teveel ruimte in je tas inneemt. Het uitwisbare notitieboek wordt geleverd met een zwarte Bambook stift met wisser, een penloop waarin je de stift kunt stoppen en een Bambook training waarmee je optimaal gebruik kunt maken van je Bambook notebook.

Het materiaal van de bladen is dik genoeg om goed erop te kunnen schrijven. Bij het maken van schrijffouten kun je kleine verbeteringen doorvoeren en stuffen met de achterkant van de stift. Ook het uitstuffen van een volledige bladzijde met een natte doek werkt erg goed. Er is daarna niets meer van de vorige aantekening zichtbaar en je kunt weer met een schone lei beginnen.

Bambook Notebook

Bambook App

Ik maak vaak aantekeningen die na een week niet meer van toepassing zijn, dan is zo’n uitwisbaar notitieboek helemaal ideaal. Ook voor aantekeningen die je langer wilt bewaren is Bambook Notebook een uitkomst. Je kunt namelijk eenvoudig via de Bambook App jouw aantekeningen digitaliseren en daarmee voorgoed bewaren. Apps die hierbij goed werken zijn Evernote, Google Drive, Dropbox of OneNote.

De voordelen op een rijtje

 • Géén pakken papier of verschillende notitieboeken meer nodig
 • Een duurzame manier van werken
 • Notities kunnen eenvoudig worden gedigitaliseerd
 • Het uitwisbare notitieboek is makkelijk mee te nemen
 • Ook verkrijgbaar met een eigen huisstijl

Hier moet je op letten tijdens het gebruik

 • Druk niet te hard met de stift tijdens het schrijven
 • Zorg voor een extra stift, zodat je altijd aantekeningen kunt blijven maken

Voor meer informatie over Bambook Notebook verwijzen wij graag naar Bambook.org


 1. Reisblogger Jesper

  Auteur

  De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

7 reacties

 • Jody schreef:

  Wow! Wat een cool ding! Zou hem graag eens testen op 1 van mn volgende reizen! 😀

 • Knockaert sara schreef:

  Wow leuk schrift. Net wat een schrijfster zoals ik nodig heb voor mijn volgende cruise.

 • Inge Helder schreef:

  Nice! ik ben adviseur duurzaam ondernemen, dus zo’n mooie duurzame oplossing mag eigenlijk niet in mijn reisbagage ontbreken 😉 Helaas kende ik t concept nog niet tijdens mijn recente roadtrip door Australië, maar op een volgende reis zou hij zeker mee gaan.
  Waar ik naar toe ga? Een nader te bepalen stedentrip in Europa; bij voorkeur een plaats die ook (heel duurzaam) met de trein bereikbaar is.

 • Ik neem deze graag mee op vakanties met onze tweeling. De volgende vakantie moeten we nog plannen 😀

 • Jaquelien schreef:

  Zou hem graag willen meenemen op een volgende trip al weet ik nog niet waar die naar toe is.

 • Melissa schreef:

  Ik zou hem dolgraag willen hebben. Ik ben een alleenstaande moeder met twee kids, ik houd enorm ervan om met ze te reizen en het lijkt mij erg handig om onze volgende reis bij te houden hiermee! Bovendien heb ik door het digitaliseren daarna een mooie blijvende herinnering voor later om aan ze mee te geven!

  • reporter Jesper schreef:

   Beste Melissa,

   Ons team heeft gekozen en jij bent de winnaar van deze te gekke Bambook Notebook. Stuur ons zo snel mogelijk een mail zodat wij de Bambook Notebook naar je toe kunnen sturen.

   bedankt voor het meedoen en veel plezier ermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *