Wegdronen met deze prachtige DJI Spark!

Gepubliceerd: 15 mrt 2018 | Foto: Review drone DJI Spark

Als je video’s maakt, kan je bijna niet meer zonder de drone! Al lang koesterde ik deze wens en nu eindelijk mag ik een drone toevoegen aan mijn camera gear.

DJI Spark, drone je reis!

Ik heb gekozen om de DJI Spark te nemen. Waarom? Hij is erg compact, gemakkelijk te bedienen en biedt goede filmkwaliteit. Na deze keuze plaats ik de bestelling op Droneshop.nl

Makkelijke bediening
Makkelijke bediening (DJI Spark Drone)

De eerste keer dat ik deze drone in handen krijg ben ik al erg blij, want wat is deze drone klein en licht! Zou hij ook echt kwaliteit kunnen leveren? Dat zijn vragen waar je alleen door te doen antwoord op kan krijgen. Hup naar buiten en de lucht in!

Gebruiksvriendelijkheid

Dat deze drone gebruiksvriendelijk is, dat is een ding dat zeker is. Je download de app op je telefoon en je koppelt je drone via de WiFi aan je telefoon. Dit is gelijk je scherm en hiermee kan je precies zien wat de drone ‘ziet’. Ik heb gekozen voor de ‘Fly More Combo’ waarbij ook een afstandbediening zit, wel zo makkelijk en je hebt direct een heel groot bereik. 

DJI Spark Drone
DJI Spark Drone

Vliegtijd

Met deze DJI Spark heb je per batterij zo’n 10-15 minuten vliegtijd. In de ‘Fly More Combo’ wordt een extra batterij geleverd, waardoor je natuurlijk twee keer zo lang kunt vliegen. Is deze vliegtijd genoeg? Voor mij op dit moment wel, wel maakt de wat kortere duur je kritisch in wat je wilt vastleggen en wat niet. 

Full HD

De DJI Spark filmt in Full HD, terwijl er ook drones met 4k in de winkel liggen, is dat wel genoeg kwaliteit? Deze afweging heeft zeker in mijn hoofd gespeeld, maar prijs, grootte en gewicht maakte dat mijn keus toch is gevallen op de Spark. Voor de doeleinden waarvoor ik de drone ga gebruiken is Full HD meer dan genoeg! Deze Spark is gewoon te ideaal voor op reis! 

Toekomst

In de toekomst gaan jullie op deze site en op Reistelevisie.nl nog een hoop beelden zien van de drone! Het weer wordt ook steeds beter waardoor de drone steeds meer kans krijgt om even een rondje te vliegen! Toch heb ik al wat testbeelden kunnen maken. 

Wil jij ook een DJI Spark? Kijk snel wat de mogelijkheden zijn en hoe snel je jouw eigen DJI Spark (Fly More Combo) in huis kunt hebben. 

Vragen

Mocht je nog andere vragen hebben over deze drone? Stel ze gerust! Ik zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Review Privacy Paspoorthoes: voorkom identiteitsfraude!

We reizen de hele wereld rond met ons paspoort, van landen in Europa tot de verre continenten. Op steeds meer...

Review: maak jezelf goed verstaanbaar met de Travis Touch translator!

Steeds meer Nederlanders vinden het leuk om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. Het beginnen van een bed...

Review: Bluetooth Attitude oordopjes van Cellularline

Als reis- en muziekliefhebber was ik al maanden op zoek naar de perfecte oordopjes. Jarenlang heb ik mijn muziek tijdens...

Handige hotspot voor op reis! (review + winactie)

- Als blogger en schrijver voor deze website kan je bijna niet anders dan overal internet nodig hebben. Nu...

Bambook Notebook review – Het uitwisbare notitieboek

Bambook Notebook review - Even snel een iets noteren, we doen het soms wel een paar keer per dag. Van boodschappenlijstjes...

Hip & beschermd de zomer door met deze houten zonnebril

Reizen zonder zonnebril? Ik kan dat dus echt niet. Elke vakantie gaat mijn zonnebril mee. Ik kan er namelijk niet tegen om...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy