review-fjällräven-barents-pro-broek

Review Fjällräven Barents Pro Broek


11 mrt 2015 |
Foto: review-fjällräven-barents-pro-broek

Ben jij een buitenmens die ervan houdt om door de natuur te struinen en van de paden af te wijken? Dan is deze broek echt iets voor jou! De Barents Pro van Fjällräven is een duurzame trekkingsbroek voor in de bergen en het bos.

Het is gemaakt van duurzame wind- en waterdichte G1000 stof met een dubbele laag stof over zitvlak en knieën. Het materiaal bestaat uit 65% polyester en 35% katoen, en dat zorgt er voor dat de broek comfortabel zit.

Voordelen van de Fjällräven Barents Pro Broek

Groot voordeel is als de broek vuil wordt kan je het gemakkelijk schoon maken. Erg prettig is ook dat de stof snel droogt. De broek bevat zes praktische zakken, voor onder andere je mes, mobiele telefoon en kaart. Daarnaast heeft de broek ook nog ruimte om speciale knee pads toe te voegen. Als je veel op de knieën zit zijn deze echt een must om ze erbij aan te schaffen en dankzij de onafgewerkte pijpuiteinden kan je de broek op de juiste lengte afwerken.

Een must voor iedere outdoor freak

De G-1000 broeken van Fjällräven zijn een absolute must voor iedere outdoor freak. Slijtvast, waterafstotend, veel zakken en heerlijk comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Prijzen beginnen vanaf € 99,95


  1. Reisblogger Bert

    Auteur

    Ik ben reporter Bert en ik heb, jawel, een passie voor reizen en outdoor spullen. Ik ben graag op de hoogte van de nieuwe gadgets op outdoor gebied. Ik ben geboren in 1983 in Rotterdam. Avonturen beleven is een beetje mijn ding, ik ging graag met groepsreizen mee naar verre landen. Tegenwoordig reis ik graag met mijn vrouw, naar allerlei landen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *