Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin met de Tropilex hangmat

Gepubliceerd: 11 apr 2016 | Foto: Tropilex Hangmat review | (ADV)

Tropilex Hangmat review
Reisblog Liefde voor Reizen

Wie het ultieme vakantiegevoel wil creëren kan natuurlijk een vakantie boeken. Een vakantie is alleen jammer genoeg maar voor heel even. Daar is een oplossing voor: koop een hangmat voor in je tuin. Met een hangmat breng je het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin. Ik heb speciaal voor jullie de ‘Tropilex hangmat Margarita bazalt‘ getest en hier volgt mijn review.

De bevestiging 

Om de hangmat te bevestigen kun je natuurlijk eigen touwen gebruiken, alleen om er zeker van te zijn dat ze stevig genoeg zijn kun je het beste een bevestigingssetje erbij kopen. Hierin zitten 2 beugels en 2 lange touwen waarmee je de hangmat op een makkelijke manier kunt ophangen. Voor het ophangen heb je in principe geen scouting inzicht nodig, als je goed naar de afbeelding kijkt dan spreekt het voor zich. Ik heb er zelf voor gekozen om de hangmat te bevestigen aan houten balken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de hangmat tussen 2 bomen te bevestigen. Let er wel op bij het ophangen dat je de touwen aan beiden kanten even lang maakt. Dit ziet er ten eerste voor het oog strakker uit en hiermee kun je de hangmat sneller op de juiste hoogte hangen. 

Testen van de Tropilex hangmat 'Margarita' bazalt

Testen van de Tropilex hangmat ‘Margarita’ bazalt

De hangmat 

Als je in de hangmat wil gaan liggen ga dan eerst in het midden zitten en sla dan je benen 1 voor 1 in het doek. De hangmat is erg zacht aan de rug waardoor je bij het liggen in de hangmat er haast niet meer uitkomt. De stof oogt stevig en heeft mooie kleuren die prachtig bij mijn tuin staan. Heb je liever andere kleuren? Kijk dan ook eens op Tropilex.com. Hierop vind je diverse mooie hangmatten waar zeker voor ieder wat wils te vinden is. De service van Tropilex is ook nog eens prima in orde! 

Mijn review cijfers: 

Bevestiging: 8 
Kwaliteit: 8 
Service: 9 
Vakantiegevoel: 10

Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!

Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!

Wil je dus het ultieme vakantiegevoel creëren in je eigen tuin? Koop een hangmat en geniet jaren! 🙂

Reisblogger Jesper

Geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Een avontuurlijke groet van Bert, Jesper, Marloes & Martin

Meer inspirerende blogs

Wat te doen in Sydney

Wat te doen in Sydney en omgeving: tips van een local!

Als je aan Sydney in Australië denkt, denk je al snel aan de iconische gebouwen zoals het Opera House en de Harbour Bridge of aan het zeer populaire Bondi Beach. Maar deze bruisende stad in Nieuw-Zuid-Wales is zoveel meer. In deze blog reis je met mij mee door deze mooie Australische stad en deel ik Wat te doen in Sydney en omgeving: tips van een local!

Nelson Lakes National Park

Nelson Lakes National Park: bezienswaardigheden en tips!

Nadat wij het mooie Arthurs Pass hadden bezocht reden we door richting Nelson Lakes National Park. Dit adembenemende natuurgebied ligt aan de noordwestelijke kant van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat bekend om zijn ongerepte schoonheid. Het nationale park bestaat voor een deel uit de Southern Alps en bevat ook 2 bekende meren: Lake Rotoiti Nelson Lakes National Park: bezienswaardigheden en tips!

Landschap Noorwegen

Camper huren in Noorwegen: tips en mooie plekken!

Een van de mooiste landen van Europa is zonder twijfel Noorwegen. Een reis door dit prachtige Scandinavische land betekent ontelbare Fjorden, indrukwekkende landschappen, mooie natuur, heel veel ruimte en de mooiste plekken om te kamperen. Een van de leukste manieren om Noorwegen te ontdekken is met de camper. Die vrijheid die je hebt om de Camper huren in Noorwegen: tips en mooie plekken!

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad zijn op zoek naar mooie nieuwe plekken stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Reis met ons mee en ontdek hoe bijzonder de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Dé reisbestemmingen voor 2024

Dit zijn de reisbestemmingen die wij aanraden om te bezoeken:
Nieuw-Zeeland | Schotland | Italië | Zuid-Afrika | Noorwegen | Australië | Duitsland | Ierland | Portugal | Canada | Indonesië | IJsland | Zweden | Spanje | Griekenland

Gastblogger worden bij reisblog Liefde voor Reizen


© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy