Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin met de Tropilex hangmat

Gepubliceerd: 11 apr 2016 | Foto: Tropilex Hangmat review

Wie het ultieme vakantiegevoel wil creëren kan natuurlijk een vakantie boeken. Een vakantie is alleen jammer genoeg maar voor heel even. Daar is een oplossing voor: koop een hangmat voor in je tuin. Met een hangmat breng je het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin. Ik heb speciaal voor jullie de ‘Tropilex hangmat Margarita bazalt‘ getest en hier volgt mijn review.

De bevestiging 

Om de hangmat te bevestigen kun je natuurlijk eigen touwen gebruiken, alleen om er zeker van te zijn dat ze stevig genoeg zijn kun je het beste een bevestigingssetje erbij kopen. Hierin zitten 2 beugels en 2 lange touwen waarmee je de hangmat op een makkelijke manier kunt ophangen. Voor het ophangen heb je in principe geen scouting inzicht nodig, als je goed naar de afbeelding kijkt dan spreekt het voor zich. Ik heb er zelf voor gekozen om de hangmat te bevestigen aan houten balken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de hangmat tussen 2 bomen te bevestigen. Let er wel op bij het ophangen dat je de touwen aan beiden kanten even lang maakt. Dit ziet er ten eerste voor het oog strakker uit en hiermee kun je de hangmat sneller op de juiste hoogte hangen. 

Testen van de Tropilex hangmat 'Margarita' bazalt

Testen van de Tropilex hangmat ‘Margarita’ bazalt

De hangmat 

Als je in de hangmat wil gaan liggen ga dan eerst in het midden zitten en sla dan je benen 1 voor 1 in het doek. De hangmat is erg zacht aan de rug waardoor je bij het liggen in de hangmat er haast niet meer uitkomt. De stof oogt stevig en heeft mooie kleuren die prachtig bij mijn tuin staan. Heb je liever andere kleuren? Kijk dan ook eens op Tropilex.com. Hierop vind je diverse mooie hangmatten waar zeker voor ieder wat wils te vinden is. De service van Tropilex is ook nog eens prima in orde! 

Mijn review cijfers: 

Bevestiging: 8 
Kwaliteit: 8 
Service: 9 
Vakantiegevoel: 10

Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!

Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!

Wil je dus het ultieme vakantiegevoel creëren in je eigen tuin? Koop een hangmat en geniet jaren! 🙂

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy