De leukste roadtrip songs 2019

Roadtrip songs: dit zijn de leukste roadtrip songs van de laatste jaren!


24 jun 2019 | Reistips
Foto: De leukste roadtrip songs 2019

We kennen ze allemaal wel, de klassiekers. On The Road again van Willy Nelson, Sweet Home Alabama van Lynyrd Skynyrd, Graceland van Paul Simon, Road to Nowhere van Talking Heads en Born to Be Wild van Steppenwolf. Eén voor één knallers van hits die iedereen meezingt tijdens zijn roadtrips.

Roadtrip songs 2019

Maar ook vandaag de dag worden er nog goede roadtrip songs gemaakt. Deze songs heb ik vandaag speciaal voor jou op een rijtje gezet. Kijk en luister je mee?

Di-rect – Devil Don’t Care

De nieuwe van Di-rect heeft het perfecte tempo, een hoog meezing gehalte en natuurlijk een fantastische zanger. Wat mij betreft een heerlijke song voor tijdens een roadtrip. Ben jij het hiermee eens?

Roosevelt – Everywhere

‘Everywhere’…ik hoor je denken: dat is toch van Fleetwood Mac? Dat klopt! Roosevelt heeft deze megahit van Fleetwood Mac in een modern jasje gegoten en voilà: een heerlijk nummer tijdens je trip!

Bruce Springsteen – Hello Sunshine

Bruce Springsteen bewijst dat hij ook vandaag de dag nog goede nummers kan schrijven. ‘Hello Sunshine’ is een rustig nummer, maar geeft je wel dat ultieme reisgevoel. Zie jij het al voor je, rijdend langs prachtige landschappen (met een laaghangend zonnetje) en dan ‘Hello Sunshine’ van Bruce door de speakers.

Keane – On The Road

Dit nummer van Keane (afkomstig van het album Strangeland) is eigenlijk al een paar jaar oud, maar blijft een fijn nummer. ‘On The Road’ heeft een hoog meezing gehalte en het perfecte tempo, als je het mij vraagt.

Vance Joy – Saturday Sun

De Australische singer songwriter Vance Joy kan de perfecte zomerhits schrijven. Eerder had hij al een wereldwijde hit met Riptide (die ken je gegarandeerd) en ook Saturday Sun is weer raak. Wat mij betreft hoort dit nummer ook in je roadtrip playlist. Voel jij hem ook?

Vampire Weekend – This Life

Als er een band een eigen sound heeft is het Vampire Weekend wel. Keer op keer verrassen ze mij weer met vrolijke deuntjes die direct in je hoofd blijven hangen. Ook ‘This Life’ is weer raak en een heerlijk nummer voor in de zomer en tijdens het reizen. Kende jij ‘This Life’ al?

Blanks – Let’s Get Lost

Eigenlijk kunnen alle songs van Blanks wel in deze playlist. Blanks weet met zijn muziek precies de juiste sfeer te creëren. Zijn laatste song ‘Let’s Get Lost’ is ook weer zo’n meezinger en past perfect in een roadtrip playlist. Voel jij het ook?

Jellody – Australia

Voor wie binnenkort door Australië gaat rondreizen heb ik zelf een roadtrip song gemaakt. ‘Australia’ gaat over een onvergetelijke trip door Australië en mijn liefde voor Australië. Dit nummer is trouwens vanaf 7 juli beschikbaar hier op Spotify. Sla hem op in je playlist en draai hem tijdens je volgende roadtrip door Australië!

Wat is jouw favoriete roadtrip song op dit moment?

Wat vind jij op dit moment de leukste roatrips songs? Laat je reactie achter!

Lees ook:

Roadtrip songs: 10 perfecte songs voor tijdens een roadtrip


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *