Rondreis Indonesië

Rondreis door Indonesië, dat smaakte snel al naar meer!

Gepubliceerd: 17 jan 2019 | Foto: Rondreis Indonesië in 2010

Het is alweer 9 jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met Azië en Indonesië in het speciaal. In 2010 maakte ik een bijzondere rondreis door Indonesië. Een reis wat vanaf de eerste dag direct al smaakte naar meer. De cultuur, landschappen en gastvrije bevolking zorgde ervoor dat ik mij snel thuisvoelde.

Deze rondreis door Indonesië liet mij de meest bijzondere plekken van Java zien. Zoals de Bromo Vulkaan, Prambanan, Borobudur en Diengplateau. Allemaal indrukwekkende plekken, die absoluut fotowaardig zijn.

Prachtige groene landschappen
Prachtige groene landschappen

Hoogtepunten van mijn rondreis door Indonesië

  • Bezoek aan de Borobudur
  • Treinreis van Bandung richting Kroya
  • Bezoek aan de rijstvelden
  • In de vroege ochtend de Bromo Vulkaan bewonderen
Borobudur, Java (Indonesië)
Bromo Vulkaan
Bromo Vulkaan

En misschien was nog wel het meest toffe aan deze reis dat ik daar Bert en Marloes heb ontmoet, waar ik uiteindelijk Liefde voor Reizen mee heb opgezet. Mooi toch, wat een groepsreis Indonesië kan opleveren 🙂

Marloes tussen de rijstvelden op Java
Marloes tussen de rijstvelden 🙂

Ook Bali stond op het programma tijdens deze uitgebreide rondreis. Van Bali had ik hoge verwachtingen. Wij zaten in het feestende Kuta en waren er maar een paar dagen. Dit vonden wij wat tegenvallen. Waar is dat mooie Bali waar ik zo op gehoopt dat? Achteraf bleek het ook te kloppen dat Kuta absoluut niet het mooiste gedeelte is van Bali. Lees het uitgebreide verslag over de rondreis door Indonesië.

Sfeervideo over Indonesië

Maar Bali krijgt zeker een tweede kans. Dit jaar ga ik namelijk weer richting Bali om andere delen te ontdekken. Ik kan niet wachten, ik kijk er weer naar uit om in Indonesië te zijn en om jullie te kunnen inspireren. De vriendelijkheid en gastvrijheid van de Indonesiërs heb ik echt gemist.

Onze eerste plek wordt Sanur, waar we met ons verblijf zitten. Vanuit daar gaan we touren en de mooiste plekken van Bali opzoeken. Heb jij nog een leuke tip voor ons, laat het dan zeker achter.

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy