Studeren in Amerika: living the American dream

Gepubliceerd: 17 jan 2018 | Foto: Studeren in Amerika

Ben jij helemaal gek van Amerika en droom jij wel eens over the American dream? Misschien is studeren in Amerika dan wel wat voor jou. Studeren in Amerika is niet alleen leuk, maar je hebt er ook echt wat aan. Zo zul je in no-time jezelf ontwikkelen, maak je nieuwe vrienden voor het leven en leer je het grote indrukwekkende Amerika ook zelf kennen. Uit onderzoek blijkt dat studenten die in het buitenland gestudeerd hebben veel sneller een baan zullen vinden. Het heeft dus heel veel voordelen. Zou jij willen studeren in Amerika? 

High School Amerika

Hoe gaaf is het om de High School Amerika te kunnen ervaren net zoals in de bekende films en tv series. Gele schoolbussen, de American football games, je maakt het allemaal mee tijdens je studie in Amerika. Een andere omgeving stimuleert en motiveert en zorgt ervoor dat je met een koffer vol met ervaring terugkomt in Nederland. De vraag is natuurlijk of je nog wel terug wilt, misschien heb je het tijdens je studie in Amerika zo naar je zin gehad, dat je er voor altijd blijft wonen en werken. 

Uitwisseling Amerika

Dompel je zelf onder en ‘live the American Dream’ met een uitwisseling naar Amerika. Een periode waarin je een mooi avontuur begint, een totaal andere lifestyle ervaart en je Engels flink kan verbeteren. Door te kiezen voor een studie in het buitenland, zorg je ervoor dat je ook persoonlijk een grote ontwikkeling doormaakt en volwassen weer terugkomt. Ook vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, mede dankzij het verbeteren van jouw niveau van de Engelse taal. Je zult eerder aan de slag kunnen gaan bij internationale bedrijven en kunnen werken op een afdeling waarbij Engels een must is. 

Leuke bestemmingen om te studeren 

Als je de keuze hebt gemaakt om te gaan studeren in Amerika, in welke stad ga je dan studeren? Dat is altijd een lastige vraag, aangezien er veel te gekke steden zijn in Amerika. Je kunt natuurlijk kiezen voor het bruisende en hippe New York, maar je kunt ook voor het mooie San Francisco gaan. 2 totaal verschillende steden, die ieder weer haar eigen charme hebben. Voordat je hier een keuze in maakt, kun je het beste op zoek gaan naar leuke reisblogs over deze steden en jezelf even inlezen. Er is genoeg te vinden en het is wel natuurlijk een belangrijke keuze, een keuze voor het leven.  

De voordelen van een studie in Amerika

  • Het verbreden van je horizon 
  • Het verrijken van je cv
  • Nieuwe vrienden maken
  • Een mooie herinnering voor het leven

Zou jij willen studeren in Amerika? 

Geef je mening! Laat een reactie achter!

Redactie van Liefde voor Reizen

Auteur:

De redactie van Liefde voor Reizen schrijft dagelijks over de laatste reistrends en andere inspirerende onderwerpen op reisgebied. Volg ons ook op social media.

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs over Verenigde Staten

De ultieme rondreis door het noordwesten van de Verenigde Staten

Altijd al de ultieme roadtrip door de VS willen maken? Dan is een rondreis door het noordwesten van de Verenigde...

Las Vegas: dé Amerikaanse stad waar verveling niet bestaat

Welcome to Fabulous Las Vegas! Midden in de Amerikaanse Mojave Desert schittert het bruisende Las Vegas. Een bezoek aan deze...

Ontdek Zion National Park in Amerika

Een nieuw (reis)jaar, nieuwe hoop! Ook hier bij Liefde voor Reizen. Laat ons hopen dat 2021 een écht reiscomebackjaar wordt....

West-Amerika: rondreis vol met wauw-effecten

Amerika, het land met ongekende mogelijkheden, het land van de geweldige natuur, het land van de wauw -effecten, het land...

New Mexico: mooie bezienswaardigheden om te bezoeken

De laatste blog over de bestemmingen in het zuidwesten van USA gaat over de staat met de meeste badlands: New...

Californië: onontdekte plekken om te bezoeken

Californië, de golden state wordt deze staat ook wel genoemd. In deze staat vind je diverse mooie nationale parken waaronder...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy