De Kade in Grou

Hotspot: Taverne De Kade in Grou


09 jun 2016 |
Foto: De Kade in Grou

Ga je een keer richting Friesland, vergeet dan niet om het plaatsje Grou te bezoeken. Grou is een leuk klein dorpje met 5700 inwoners. Er is een klein winkelcentrum met leuke winkels en er is een heel gezellig haventje waar veel mooie (zeil)boten te spotten zijn. 

Haventje van Grou - Gezellige sfeer!

Haventje van Grou – Gezellige sfeer!

Aan het water, aan de nieuwe kade, vind je de altijd gezellige Taverne ‘De Kade’. Een gezellige kroeg met een mooi terras, zeer vriendelijk personeel en een prachtig uitzicht op de vele mooie boten. Wij waren hier toevallig langsgelopen en hadden zin in een lekker koud biertje. Onder het genot van het biertje hebben we een tijdje zitten praten met de eigenaar en het personeel. De gastheer was zo vriendelijk dat hij voor ons zijn uiterste best deed om iemand te regelen voor een privé boottocht. 

Het gezellige Grou! Drink een biertje bij Café De Kade!

Het gezellige Grou! Drink een biertje bij Café De Kade!

Ben je dus in een keer in Grou, sla dan De Kade niet over. 

Meer informatie: 

www.dekadegrou.nl


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *