Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Gepubliceerd: 17 jan 2022 | Foto: Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Wie reist maakt herinneringen voor het leven. We genieten van de mooiste landschappen, witste stranden en meest idyllische stadjes. Het is natuurlijk altijd jammer als de reis er weer op zit, maar het vakantiegevoel kun je op veel manieren vasthouden. In deze blog delen wij 3 creatieve manieren om extra lang van je vakantie te kunnen genieten. Zo kun je bijvoorbeeld een fotoboek maken, maar er zijn nog veel meer leuke manieren.

Maak een fotokalender

We hebben allemaal een drukke agenda, verjaardagen van familie en vrienden die we niet willen vergeten en veel afspraken die gepland moeten worden. Een kalender is een onmisbaar item in het dagelijkse leven geworden. Aangezien we onze kalender dagelijks gebruiken, waarom pimpen we hem dan niet zelf op met mooie reisfoto’s? Met de handige online software van tegenwoordig heb je een fotokalender in no-time gemaakt met je favoriete reisfoto’s. Zo kun je het hele jaar door nagenieten van je vakantie. Ik heb zelf ook mijn favoriete foto’s die ik gemaakt heb in Australië gebundeld op een speciale fotokalender, zie onderstaande foto.

Liefde voor Australië kalender

Pimp je muur met wandecoratie

Ook in huis kun je veel doen om het ideale reisgevoel te creëren. Zo kun je eenvoudig je favoriete foto op canvas laten drukken. Het maakt niet uit hoe groot de muur is, een canvas heb je tegenwoordig in allerlei formaten. Met een reisfoto aan de muur haal je een mooie reisherinnering in huis waar je oneindig vaak naar kunt kijken. Zo heb je tijdens lockdowns toch een beetje het gevoel op reis te zijn.

Een mooie reisherinnering van Phillip Island aan de muur
Reisherinneringen: Phillip Island aan de muur

Maak een thema fotoboek

Het is steeds gemakkelijker om je foto’s te bundelen in een prachtig fotoboek. Met de uitbreidingen in de online tools kun je tegenwoordig verschillende thema’s kiezen, waarbij je een gave style kunt bepalen en flink kunt uitblinken met je reisfoto’s. Het werken met een thema geeft houvast, zorgt voor eenheid en geeft je uiteindelijk het fotoboek wat je altijd al in gedachte had. Fotoboeken zijn leuk voor jezelf, maar ook leuk om te laten zien aan vrienden en familie. Zo reist iedereen een beetje met je mee.

Hoe ga jij dit jaar jouw reisherinneringen bundelen?

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Moreton Island tour: snorkelen, sandboarding en four-wheel driving

De oostkust van Australië weet mij telkens weer te verrassen. Terwijl ik de mooie reisherinneringen van Far North Queensland nog...

Winactie gespot: maak kans op een groepsreis naar Lapland + shoptegoed

Droom jij wel eens over een betoverende reis door Fins Lapland? Dan is dit jouw kans! Sawadee en Bever hebben...

Lesbos: de thuisbasis van Ouzo en natuurlijke schoonheid

Lesbos, ook wel bekend als Lesvos, is het op twee na grootste Griekse eiland en één van de minder bekende...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees hier meer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx