Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Gepubliceerd: 17 jan 2022 | Foto: Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Wie reist maakt herinneringen voor het leven. We genieten van de mooiste landschappen, witste stranden en meest idyllische stadjes. Het is natuurlijk altijd jammer als de reis er weer op zit, maar het vakantiegevoel kun je op veel manieren vasthouden. In deze blog delen wij 3 creatieve manieren om extra lang van je vakantie te kunnen genieten. Zo kun je bijvoorbeeld een fotoboek maken, maar er zijn nog veel meer leuke manieren.

Maak een fotokalender

We hebben allemaal een drukke agenda, verjaardagen van familie en vrienden die we niet willen vergeten en veel afspraken die gepland moeten worden. Een kalender is een onmisbaar item in het dagelijkse leven geworden. Aangezien we onze kalender dagelijks gebruiken, waarom pimpen we hem dan niet zelf op met mooie reisfoto’s? Met de handige online software van tegenwoordig heb je een fotokalender in no-time gemaakt met je favoriete reisfoto’s. Zo kun je het hele jaar door nagenieten van je vakantie. Ik heb zelf ook mijn favoriete foto’s die ik gemaakt heb in Australië gebundeld op een speciale fotokalender, zie onderstaande foto.

Liefde voor Australië kalender

Pimp je muur met wandecoratie

Ook in huis kun je veel doen om het ideale reisgevoel te creëren. Zo kun je eenvoudig je favoriete foto op canvas laten drukken. Het maakt niet uit hoe groot de muur is, een canvas heb je tegenwoordig in allerlei formaten. Met een reisfoto aan de muur haal je een mooie reisherinnering in huis waar je oneindig vaak naar kunt kijken. Zo heb je tijdens lockdowns toch een beetje het gevoel op reis te zijn.

Een mooie reisherinnering van Phillip Island aan de muur
Reisherinneringen: Phillip Island aan de muur

Maak een thema fotoboek

Het is steeds gemakkelijker om je foto’s te bundelen in een prachtig fotoboek. Met de uitbreidingen in de online tools kun je tegenwoordig verschillende thema’s kiezen, waarbij je een gave style kunt bepalen en flink kunt uitblinken met je reisfoto’s. Het werken met een thema geeft houvast, zorgt voor eenheid en geeft je uiteindelijk het fotoboek wat je altijd al in gedachte had. Fotoboeken zijn leuk voor jezelf, maar ook leuk om te laten zien aan vrienden en familie. Zo reist iedereen een beetje met je mee.

Hoe ga jij dit jaar jouw reisherinneringen bundelen?

Reisblogger Jesper

Met liefde geschreven door:

Hi, ik ben Jesper, woonachtig in Sydney(Australië). De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook erg groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, leuke steden ontdekken, ik doe het allemaal graag. Ik ben vaak op pad met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag op Liefdevoorreizen.nl met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor reizen is al jaren een begrip in de reiswereld. Op Liefdevoorreizen.nl delen wij onze reiservaringen en leuke (persoonlijke) tips waarmee jij het maximale uit je volgende reis kunt halen. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Jesper, Martin, Bert en Marloes

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland en België. Al meer dan een miljoen reizigers hebben onze website geraadpleegd bij het plannen van hun nieuwe reis. Reis met ons mee en ontdek hoe mooi de wereld is.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer hierover in onze disclaimer.

Jouw reisverhaal op Liefdevoorreizen.nl?

Heb jij een gave reis gemaakt en wil jij die graag delen met andere reizigers? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen en deel je reiservaringen met een groot publiek.© 2014 - 2023 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved | Icons: Icons8 | Disclaimer & Privacy policy