Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Toffe manieren om je reisherinneringen voor altijd te bundelen!

Inhoudsopgave

Wie reist maakt herinneringen voor het leven. We genieten van de mooiste landschappen, witste stranden en meest idyllische stadjes. Het is natuurlijk altijd jammer als de reis er weer op zit, maar het vakantiegevoel kun je op veel manieren vasthouden. In deze blog delen wij 3 creatieve manieren om extra lang van je vakantie te kunnen genieten. Zo kun je bijvoorbeeld een fotoboek maken, maar er zijn nog veel meer leuke manieren.

Maak een fotokalender

We hebben allemaal een drukke agenda, verjaardagen van familie en vrienden die we niet willen vergeten en veel afspraken die gepland moeten worden. Een kalender is een onmisbaar item in het dagelijkse leven geworden. Aangezien we onze kalender dagelijks gebruiken, waarom pimpen we hem dan niet zelf op met mooie reisfoto’s? Met de handige online software van tegenwoordig heb je een fotokalender in no-time gemaakt met je favoriete reisfoto’s. Zo kun je het hele jaar door nagenieten van je vakantie. Ik heb zelf ook mijn favoriete foto’s die ik gemaakt heb in Australië gebundeld op een speciale fotokalender, zie onderstaande foto.

Liefde voor Australië kalender

Pimp je muur met wandecoratie

Ook in huis kun je veel doen om het ideale reisgevoel te creëren. Zo kun je eenvoudig je favoriete foto op canvas laten drukken. Het maakt niet uit hoe groot de muur is, een canvas heb je tegenwoordig in allerlei formaten. Met een reisfoto aan de muur haal je een mooie reisherinnering in huis waar je oneindig vaak naar kunt kijken. Zo heb je tijdens lockdowns toch een beetje het gevoel op reis te zijn.

Een mooie reisherinnering van Phillip Island aan de muur
Reisherinneringen: Phillip Island aan de muur

Maak een thema fotoboek

Het is steeds gemakkelijker om je foto’s te bundelen in een prachtig fotoboek. Met de uitbreidingen in de online tools kun je tegenwoordig verschillende thema’s kiezen, waarbij je een gave style kunt bepalen en flink kunt uitblinken met je reisfoto’s. Het werken met een thema geeft houvast, zorgt voor eenheid en geeft je uiteindelijk het fotoboek wat je altijd al in gedachte had. Fotoboeken zijn leuk voor jezelf, maar ook leuk om te laten zien aan vrienden en familie. Zo reist iedereen een beetje met je mee.

Hoe ga jij dit jaar jouw reisherinneringen bundelen?

Plan je nieuwe reis
Inhoudsopgave
Geschreven door
Deel deze blog
Plan je nieuwe reis