Top 5 best gelezen reisberichten van augustus 2015

Gepubliceerd: 01 sep 2015 | Foto: Sossusvlei Desert Lodge in Namibia, Africa

In augustus hebben we weer veel nieuwe inspirerende reisberichten geplaatst. Jullie als reisliefhebbers hebben ze weer met veel enthousiasme gelezen. Dit zijn de meest gelezen blogposts van de maand augustus 2015:

5 – Budgettip, incognito boeken

Zoeken en boeken van hotels en vliegtickets doen we allemaal. Alleen kun je tijdens het zoeken en boeken aardig wat geld besparen. Onze budgetcoach Martin geeft je een handige tip waarmee jij eenvoudig geld kunt besparen. Lees nu alles over incognito boeken. Lees het artikel!

4 – Goedkoop op vakantie?, wij geven 3 handige tips!

Naast het incognito boeken heeft onze budgetcoach ook 3 andere handige tips beschreven om goedkoop op vakantie te kunnen gaan. Met deze 3 handige tips bespaar je gegarandeerd geld. Lees het artikel!

3 – Hotspots in Maleisië

Maleisië is een prachtig land in Azië. Het land heeft veel verschillende hotspots te bieden. Reporter Jesper heeft 3 fijne hotspots voor je uitgezocht. Lees de 3 hotspots in Maleisië nu. Lees het artikel!

2 – Ervaar het eilandgevoel op Terschelling

Ook in Nederland kun je prachtige reizen maken. Zo zijn de reporters Bert en Marloes op trip geweest naar het Waddeneiland Terschelling. Onze reporters hebben de hele reis samengevat in een uitgebreid reisverslagLees het artikel!

1 –  5 Afgelegen hotels waar je sprakeloos van wordt

Het best gelezen artikel van de maand augustus 2015 is het artikel over 5 afgelegen hotels die je sprakeloos maken. Van Zuid-Afrika tot Indonesië. Deze hotels zijn erg bijzonder en maken je gegarandeerd sprakeloos. Wat voor jou? Lees het artikel!

 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

5 x doen in en rondom Port Douglas

Wij denken nog vaak terug aan het mooie Port Douglas in Queensland. Een sfeervolle plek met door de fijne ligging...

Emigreren naar Chili: prachtig land met gemoedelijke cultuur

Emigreren naar Chili is fantastisch, want het is een zeer divers land, met ongerepte natuur op de meest afgelegen plekken...

Guesthouse Darwin: de ideale plek om tot rust te komen

Dat onze Liefde voor Reizen groot is verbaast je waarschijnlijk niet na het lezen van onze reisverhalen. Al jaren lang...

5 leuke vakantietips voor het najaar zonder het vliegtuig te pakken

Een vakantie in het najaar is soms nog leuker dan tijdens de grote vakantie. Nog even lekker weg en helemaal...

8 jaar Liefde voor Reizen: win een reis rondom de wereld!

Van een weekendje genieten op Texel, een onvergetelijke reis door Lapland, tot aan een mooie boottocht door de wetlands van...

4 tips voor als je jouw telefoon kwijt bent op vakantie

Stel je voor, je bent één van je meest kostbare eigendom kwijt op vakantie, jouw telefoon. Dan slaat natuurlijk de...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy