Sossusvlei Desert Lodge in Namibia, Africa

Top 5 best gelezen reisberichten van augustus 2015


01 sep 2015 |
Foto: Sossusvlei Desert Lodge in Namibia, Africa

In augustus hebben we weer veel nieuwe inspirerende reisberichten geplaatst. Jullie als reisliefhebbers hebben ze weer met veel enthousiasme gelezen. Dit zijn de meest gelezen blogposts van de maand augustus 2015:

5 – Budgettip, incognito boeken

Zoeken en boeken van hotels en vliegtickets doen we allemaal. Alleen kun je tijdens het zoeken en boeken aardig wat geld besparen. Onze budgetcoach Martin geeft je een handige tip waarmee jij eenvoudig geld kunt besparen. Lees nu alles over incognito boeken. Lees het artikel!

4 – Goedkoop op vakantie?, wij geven 3 handige tips!

Naast het incognito boeken heeft onze budgetcoach ook 3 andere handige tips beschreven om goedkoop op vakantie te kunnen gaan. Met deze 3 handige tips bespaar je gegarandeerd geld. Lees het artikel!

3 – Hotspots in Maleisië

Maleisië is een prachtig land in Azië. Het land heeft veel verschillende hotspots te bieden. Reporter Jesper heeft 3 fijne hotspots voor je uitgezocht. Lees de 3 hotspots in Maleisië nu. Lees het artikel!

2 – Ervaar het eilandgevoel op Terschelling

Ook in Nederland kun je prachtige reizen maken. Zo zijn de reporters Bert en Marloes op trip geweest naar het Waddeneiland Terschelling. Onze reporters hebben de hele reis samengevat in een uitgebreid reisverslagLees het artikel!

1 –  5 Afgelegen hotels waar je sprakeloos van wordt

Het best gelezen artikel van de maand augustus 2015 is het artikel over 5 afgelegen hotels die je sprakeloos maken. Van Zuid-Afrika tot Indonesië. Deze hotels zijn erg bijzonder en maken je gegarandeerd sprakeloos. Wat voor jou? Lees het artikel!

 


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *