Top 5 best gelezen reisberichten van augustus 2015

Gepubliceerd: 01 sep 2015 | Foto: Sossusvlei Desert Lodge in Namibia, Africa

In augustus hebben we weer veel nieuwe inspirerende reisberichten geplaatst. Jullie als reisliefhebbers hebben ze weer met veel enthousiasme gelezen. Dit zijn de meest gelezen blogposts van de maand augustus 2015:

5 – Budgettip, incognito boeken

Zoeken en boeken van hotels en vliegtickets doen we allemaal. Alleen kun je tijdens het zoeken en boeken aardig wat geld besparen. Onze budgetcoach Martin geeft je een handige tip waarmee jij eenvoudig geld kunt besparen. Lees nu alles over incognito boeken. Lees het artikel!

4 – Goedkoop op vakantie?, wij geven 3 handige tips!

Naast het incognito boeken heeft onze budgetcoach ook 3 andere handige tips beschreven om goedkoop op vakantie te kunnen gaan. Met deze 3 handige tips bespaar je gegarandeerd geld. Lees het artikel!

3 – Hotspots in Maleisië

Maleisië is een prachtig land in Azië. Het land heeft veel verschillende hotspots te bieden. Reporter Jesper heeft 3 fijne hotspots voor je uitgezocht. Lees de 3 hotspots in Maleisië nu. Lees het artikel!

2 – Ervaar het eilandgevoel op Terschelling

Ook in Nederland kun je prachtige reizen maken. Zo zijn de reporters Bert en Marloes op trip geweest naar het Waddeneiland Terschelling. Onze reporters hebben de hele reis samengevat in een uitgebreid reisverslagLees het artikel!

1 –  5 Afgelegen hotels waar je sprakeloos van wordt

Het best gelezen artikel van de maand augustus 2015 is het artikel over 5 afgelegen hotels die je sprakeloos maken. Van Zuid-Afrika tot Indonesië. Deze hotels zijn erg bijzonder en maken je gegarandeerd sprakeloos. Wat voor jou? Lees het artikel!

 

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

De beste kleding voor jouw outdoor reis

Een outdoor reis is iets wat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje staat. Een mooie reis maken naar een...

5 x doen op Magnetic Island in Australië

Het paradijselijke Magnetic Island ligt op 40 minuten varen van Townsville en kent de grootste kolonie wilde koala's van Noord-Australië....

Leuke events om te bezoeken tijdens je bezoek aan Nice

Aan de Côte d'Azur schittert het mooie Nice. Een sfeervolle stad in het zuiden van het zonnige Frankrijk dat een ontspannen...

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy