Reporter Marloes - Liefde Voor Reizen

Top 5 ergernissen op vakantie, volgens Marloes


21 jul 2015 |
Foto: Reporter Marloes - Liefde Voor Reizen

Vakantie is echt te gek! Maar soms, heel soms, heb je ook wel eens ergernissen. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet, herken jij een aantal hiervan ook? Of maak jij je helemaal nergens druk om in de vakantie?

1. Luidruchtigheid en herrie

Je kent het wel, je gaat op vakantie naar een land waar rust centraal staat, een land waar je komt om van de omgeving te genieten en de rust… Wat gebeurd er? Er komen luidruchtige vakantiegangers de stilte verbreken en heel het romantische beeld van rust en pracht is weg.

2. Voordringers

Je staat in de wachtrij om een kaartje te kopen of op het vliegveld, komen er ineens hordes mensen je voorbij stieren om net voor jou het kaartje of vliegtuig in te gaan. Proost!

ergernis-op-vakantie-voordringen

3. De ‘ikblijfaandringenverkoper’

Dit zijn die mensen die bij toeristen blijven aandringen om iets te verkopen en/of dit zelfs aan je aandringen door gewoon de spullen in je handen te duwen. In het begin vind ik dit best leuk hoor, maar nadat iemand een half uur achter je aan heeft gelopen, mag het best wel eens voorbij zijn toch?

4. Slapende mensen in het vliegtuig

Dit ligt vooral aan mijzelf, ik kan namelijk absoluut niet slapen in het vliegtuig! Des te irritanter als heel het vliegruim aan het slapen is en jouw kant op ligt te asemen.

ergernis-slapende-mensen-in-het-vliegtuig

5. Overal internet

De verleiding die elke keer weer komt en het dilemma wanneer er overal WiFi te vinden is op je telefoon. Het liefste ben ik niet online en wil ik de rust nemen zonder de mailtjes, appjes, facebook etc. Dan is het toch best vervelend als de verleiding er toch weer is en/of je metgezel wel vrolijk aan het surfen is op het internet terwijl ik dat liever buiten op een surfplank doe 😉

Vraagje…! Wat is jouw grootste ergernis op vakantie?

Laat je reactie achter op deze pagina!


  1. Reisblogger Marloes

    Auteur

    Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!