Top 5 ergernissen op vakantie, volgens Marloes

Gepubliceerd: 21 jul 2015 | Foto: Reporter Marloes - Liefde Voor Reizen

Vakantie is echt te gek! Maar soms, heel soms, heb je ook wel eens ergernissen. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet, herken jij een aantal hiervan ook? Of maak jij je helemaal nergens druk om in de vakantie?

1. Luidruchtigheid en herrie

Je kent het wel, je gaat op vakantie naar een land waar rust centraal staat, een land waar je komt om van de omgeving te genieten en de rust… Wat gebeurd er? Er komen luidruchtige vakantiegangers de stilte verbreken en heel het romantische beeld van rust en pracht is weg.

2. Voordringers

Je staat in de wachtrij om een kaartje te kopen of op het vliegveld, komen er ineens hordes mensen je voorbij stieren om net voor jou het kaartje of vliegtuig in te gaan. Proost!

ergernis-op-vakantie-voordringen

3. De ‘ikblijfaandringenverkoper’

Dit zijn die mensen die bij toeristen blijven aandringen om iets te verkopen en/of dit zelfs aan je aandringen door gewoon de spullen in je handen te duwen. In het begin vind ik dit best leuk hoor, maar nadat iemand een half uur achter je aan heeft gelopen, mag het best wel eens voorbij zijn toch?

4. Slapende mensen in het vliegtuig

Dit ligt vooral aan mijzelf, ik kan namelijk absoluut niet slapen in het vliegtuig! Des te irritanter als heel het vliegruim aan het slapen is en jouw kant op ligt te asemen.

ergernis-slapende-mensen-in-het-vliegtuig

5. Overal internet

De verleiding die elke keer weer komt en het dilemma wanneer er overal WiFi te vinden is op je telefoon. Het liefste ben ik niet online en wil ik de rust nemen zonder de mailtjes, appjes, facebook etc. Dan is het toch best vervelend als de verleiding er toch weer is en/of je metgezel wel vrolijk aan het surfen is op het internet terwijl ik dat liever buiten op een surfplank doe 😉

Vraagje…! Wat is jouw grootste ergernis op vakantie?

Laat je reactie achter op deze pagina!

Reisblogger Marloes

Auteur:

Ik ben reporter Marloes, geboren in 1989. Als kleine meid met twee broers en lieve ouders was ik al veel buiten en kampeerden we al veel in de bossen en in het buitenland. Ik heb een enorme interesse in reizen en geniet van elke reis die ik maak!

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Darwin: 5 leuke plekken om een drankje te doen

Wie voor de eerste keer naar Australië gaat slaat vaak het tropische Darwin in het noorden over. Plekken zoals de...

Wat te doen in Brisbane: de leukste bezienswaardigheden en tips!

Brisbane, wat komen wij er graag! Deze heerlijke stad in de Australische staat (the Sunshine State) Queensland weet ons keer...

Overnachten in Porto: leuke en goed beoordeelde accommodaties

Ga je op stedentrip naar het Portugese Porto en wil je op een leuke en goede locatie overnachten? Dan moet...

Leuke stedentrips: deze 10 mooie steden raden wij aan!

Leuke stedentrips - Kriebelt het weer om op stedentrip te gaan en is het tijd om weer een nieuwe leuke...

6 adembenemende verblijven ter ere van Wereld Oceanen Dag

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en dat moet gevierd worden! Naast dat oceanen voor een adembenemend uitzicht...

Wat te doen in Keulen tijdens je stedentrip?

Wil je graag treinen en een gezellige en gastvrije stad in Europa bezoeken? Dan is Keulen de ideale stedentrip! Keulen,...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy