De top 5 motorreizen van dit moment

De top 5 motorreizen van dit moment


12 apr 2016 |
Foto: De top 5 motorreizen van dit moment

Als je het leuk vindt om motor te rijden, kun je ook een gehele vakantie organiseren die in het teken staat van jouw motor. Ben jij van plan om een motorreis te organiseren en ben je benieuwd welke reizen op dit moment echt hot zijn? Maak dan kennis met de top 5 motorreizen van dit moment volgens de website Ikwilvanmijnmotoraf.be.

Motorvakantie #1: motorreis Route 66

Route 66 is een lange weg in Amerika die van Chicago helemaal naar Los Angeles gaat. Vind je niets leuker dan het rondrijden op jouw motor, dan is deze reis zeker iets voor jou. Je rijdt niet alleen over de bekendste snelweg van Amerika, maar krijgt bovendien de mooiste uitzichten tijdens het rijden en kunt diverse mooie steden op de route bezoeken.

Motorvakantie #2: een reis door West Amerika

Een andere motorreis die erg populair is onder motorliefhebbers en liefhebbers van motorvakanties, is de rondreis door West Amerika. Je komt in steden als San Francisco en Los Angeles, maar kan ook een bezoek brengen aan de Grand Canyon door over de mooiste wegen naar jouw bestemmingen te rijden.

Motorvakantie #3: een rondreis door Sardinië

Wil je het wat dichter bij huis zoeken, dan boek je een rondreis door Sardinië. Zeker als je het leuk vindt om tussen rotsen door te rijden en de mooiste natuurgebieden te bewonderen vanuit jouw motor, is deze rondreis iets voor jou.

Motorvakantie #4: een rondreis door Andalusië

De motorreis in Andalusië is een vrij toegankelijke rondreis die je zowel in het voorjaar als in de zomer en in het najaar kunt maken. Je rijdt niet te ver en hoeft dus niet de hele dag op de motor te zitten, maar komt wel door mooie gebieden heen met jouw motor en kunt echt van de landschappen genieten.

Motorvakantie #5: een rondreis door Schotland

Niet iedereen vindt het prettig om door warm weer te rijden. Vind je een kouder klimaat prettig en vind je het ruige en groene landschap van Schotland wel wat, dan kun je ook met de motor een rondreis door Schotland maken.

Ikwilvanmijnmotoraf.be

Ikwilvanmijnmotoraf.be


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *