De top 5 motorreizen van dit moment

Gepubliceerd: 12 apr 2016 | Foto: De top 5 motorreizen van dit moment

Als je het leuk vindt om motor te rijden, kun je ook een gehele vakantie organiseren die in het teken staat van jouw motor. Ben jij van plan om een motorreis te organiseren en ben je benieuwd welke reizen op dit moment echt hot zijn? Maak dan kennis met de top 5 motorreizen van dit moment volgens de website Ikwilvanmijnmotoraf.be.

Motorvakantie #1: motorreis Route 66

Route 66 is een lange weg in Amerika die van Chicago helemaal naar Los Angeles gaat. Vind je niets leuker dan het rondrijden op jouw motor, dan is deze reis zeker iets voor jou. Je rijdt niet alleen over de bekendste snelweg van Amerika, maar krijgt bovendien de mooiste uitzichten tijdens het rijden en kunt diverse mooie steden op de route bezoeken.

Motorvakantie #2: een reis door West Amerika

Een andere motorreis die erg populair is onder motorliefhebbers en liefhebbers van motorvakanties, is de rondreis door West Amerika. Je komt in steden als San Francisco en Los Angeles, maar kan ook een bezoek brengen aan de Grand Canyon door over de mooiste wegen naar jouw bestemmingen te rijden.

Motorvakantie #3: een rondreis door Sardinië

Wil je het wat dichter bij huis zoeken, dan boek je een rondreis door Sardinië. Zeker als je het leuk vindt om tussen rotsen door te rijden en de mooiste natuurgebieden te bewonderen vanuit jouw motor, is deze rondreis iets voor jou.

Motorvakantie #4: een rondreis door Andalusië

De motorreis in Andalusië is een vrij toegankelijke rondreis die je zowel in het voorjaar als in de zomer en in het najaar kunt maken. Je rijdt niet te ver en hoeft dus niet de hele dag op de motor te zitten, maar komt wel door mooie gebieden heen met jouw motor en kunt echt van de landschappen genieten.

Motorvakantie #5: een rondreis door Schotland

Niet iedereen vindt het prettig om door warm weer te rijden. Vind je een kouder klimaat prettig en vind je het ruige en groene landschap van Schotland wel wat, dan kun je ook met de motor een rondreis door Schotland maken.

Ikwilvanmijnmotoraf.be

Ikwilvanmijnmotoraf.be

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

Window of the Wetlands: watervogels spotten vanaf Beatrice Hill

Op een klein uurtje rijden van Darwin vind je Window of the Wetlands, het startpunt voor jouw avontuur door de...

7 tips om duurzamer op reis te gaan

Het klimaat wordt steeds belangrijker en klimaatverandering lijkt steeds meer realiteit te worden. Amy van het groene reisplatform Homemade Adventures...

De leukste fietssteden in Spanje (top 5)

Wil jij graag fietsend een leuke Spaanse stad ontdekken? Wij zeggen: doen! Je leert een stad pas echt goed kennen...

Overland truck safari in Afrika: door Malawi, Zambia en Zimbabwe

Het is alweer even geleden maar graag wil ik jullie meenemen in dit vervolg op mijn vorige blog. Even kort...

7 tips voor een bezoek aan de Marker Wadden

Sinds een paar jaar is het Markermeer een eilandengroep rijker. De Marker Wadden zorgen voor een rijkere biodiversiteit in het...

Villa huren op Bali: de mooiste privé villa’s met zwembad!

Een villa huren op Bali? Goed plan! Het fijne klimaat, de heerlijke Indonesische keuken, de gastvrije mensen en de prachtige...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!


© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy