Overnachten in een oude trein in Brussel

Gepubliceerd: 22 okt 2015 | Foto: Trainhostel in Brussel

Brussel heeft er sinds kort een treinmuseum bij: het Train World Museum. Naast het museum ligt het Trainhostel, een hostel met de spoorwegen als rode draad.

In het hostel zijn maar liefst 3 echte treinstellen verwerkt. Alles in het hostel ademt de sfeer van treinreizen. Het heeft een industriële, maar gezellige en sfeervolle inrichting wat bestaat uit ijzer en hout en delen van machines. Ook zie je overal details zoals oude telefoons, klokken en meubels.

Overnachting in de treincabine in het Trainhostel in Brussel

Overnachting in de treincabine in het Trainhostel in Brussel

Overnachting in een treincoupé

Als overnachting kun je kiezen tussen treincoupés met de bedden boven elkaar en een eigen douche en toilet. Je kunt een bed boeken in een kamer voor 2, 4, 6 en 9 personen. Wil je liever met een groep of familie overnachten dan kunt u een privécompartiment huren voor 6 personen. Als je echt exclusief wilt overnachten dan is de treinsuite wel wat voor jou; die bevindt zich in een treinstel dat op het dak staat. Hierin heb je een 2-persoonskamer met uitzicht over de straat een een zitje buiten.

Overnachting in de treinsuite in het Trainhostel in Brussel

Overnachting in de treinsuite in het Trainhostel in Brussel

De prijzen van het Trainhostel

Het Trainhostel heeft 200 bedden. De treinkamer heb je al vanaf 25 euro per bed. Een treincabine heb je vanaf 20 euro en de suite kost 180 euro. Een ontbijtje kost 9 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.

Meer informatie over het Trainhostel

Website: Trainhostel

Adres:
Georges Rodenbachlaan 6
1030 Brussel
Tel.: 02 808 61 76

Reisblogger Jesper

Auteur:

De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Over Liefde voor Reizen

Bert, Jesper, Marloes & Martin

Wij zijn Liefde voor Reizen, één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan gaat direct ons reishart sneller kloppen en stroomt de liefde voor reizen door onze aderen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons heel gelukkig. Volg ons en ontdek mee!

Reis mee via onze socials

AD


Meer inspirerende blogs

De beste kleding voor jouw outdoor reis

Een outdoor reis is iets wat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje staat. Een mooie reis maken naar een...

5 x doen op Magnetic Island in Australië

Het paradijselijke Magnetic Island ligt op 40 minuten varen van Townsville en kent de grootste kolonie wilde koala's van Noord-Australië....

Leuke events om te bezoeken tijdens je bezoek aan Nice

Aan de Côte d'Azur schittert het mooie Nice. Een sfeervolle stad in het zuiden van het zonnige Frankrijk dat een ontspannen...

De mooiste plekken om te kamperen in Toscane

Als wij glooiende landschappen, een rijke geschiedenis en 's werelds beste wijn zeggen, dan hebben we het natuurlijk over het...

Glass House Mountains: hiken op een prachtige locatie vlakbij Brisbane

Op een uur rijden van het bruisende Brisbane vind je Glass House Mountains National Park, een schitterend natuurgebied waar wandelliefhebbers...

Southampton: deze hidden gems mag je niet missen in deze levendige stad!

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, in de graafschap Hampshire, vind je het mooie en levendige Southampton, een bruisende stad...

Over Liefde voor Reizen

Liefde voor Reizen is één van de langstlopende reisblogs van Nederland. Al sinds 2014 weten wij mensen te inspireren met onze reisverhalen. Reizen is onze passie. Wanneer we op pad gaan stroomt de liefde voor reizen door onze aderen en gaat direct ons reishart sneller kloppen. Het ontdekken van nieuwe plekken, zien van andere culturen en proeven van wereldgerechten maakt ons gelukkig.

Wij maken gebruik van affiliate links, lees meer in onze disclaimer.

Reis mee via onze socials
Jouw reisblog op Liefde voor Reizen?

Ben jij een avonturier, staat jouw hele leven in het teken van reizen en wil je graag jouw reisverhalen delen? Word dan gastblogger bij Liefde voor Reizen. Deel je reisverhalen, reiservaringen en tips met duizenden reisliefhebbers en inspireer. Contact ons nu!

Vimexx

© 2014 - 2022 Liefde voor Reizen. All Rights Reserved. Disclaimer & Privacy policy