Trainhostel in Brussel

Overnachten in een oude trein in Brussel


22 okt 2015 |
Foto: Trainhostel in Brussel

Brussel heeft er sinds kort een treinmuseum bij: het Train World Museum. Naast het museum ligt het Trainhostel, een hostel met de spoorwegen als rode draad.

In het hostel zijn maar liefst 3 echte treinstellen verwerkt. Alles in het hostel ademt de sfeer van treinreizen. Het heeft een industriële, maar gezellige en sfeervolle inrichting wat bestaat uit ijzer en hout en delen van machines. Ook zie je overal details zoals oude telefoons, klokken en meubels.

Overnachting in de treincabine in het Trainhostel in Brussel

Overnachting in de treincabine in het Trainhostel in Brussel

Overnachting in een treincoupé

Als overnachting kun je kiezen tussen treincoupés met de bedden boven elkaar en een eigen douche en toilet. Je kunt een bed boeken in een kamer voor 2, 4, 6 en 9 personen. Wil je liever met een groep of familie overnachten dan kunt u een privécompartiment huren voor 6 personen. Als je echt exclusief wilt overnachten dan is de treinsuite wel wat voor jou; die bevindt zich in een treinstel dat op het dak staat. Hierin heb je een 2-persoonskamer met uitzicht over de straat een een zitje buiten.

Overnachting in de treinsuite in het Trainhostel in Brussel

Overnachting in de treinsuite in het Trainhostel in Brussel

De prijzen van het Trainhostel

Het Trainhostel heeft 200 bedden. De treinkamer heb je al vanaf 25 euro per bed. Een treincabine heb je vanaf 20 euro en de suite kost 180 euro. Een ontbijtje kost 9 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.

Meer informatie over het Trainhostel

Website: Trainhostel

Adres:
Georges Rodenbachlaan 6
1030 Brussel
Tel.: 02 808 61 76


  1. Reisblogger Jesper

    Auteur

    De wereld ontdekken is iets wat ik graag doe. Mijn liefde voor reizen is dan ook groot. Andere culturen ontdekken, verrast worden door indrukwekkende landschappen, I love it! Ik ben graag op pad, met mijn camera in mijn handen, om daarna thuis te kunnen komen met mooie reiservaringen, die ik graag via deze reisblog met jou deel. Reis je met mij mee?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *